Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Βρέθηκε η παρουσιάστρια και είναι μεγάλη έκπληξη!

Game of Chefs: Έρχεται για να κάνει την διαφορά, ή είναι ακόμα ένα μαγειρικό ριάλιτι. Γιατί μέχρι τώρα έχουμε το MasterChef και όλα τα υπόλοιπα.

Μετά την παρουσίαση των τριών κριτών ο ΑΝΤ1 είναι σε αναζήτηση της παρουσιάστριας του μαγειρικού ριάλιτι.

Ποια είναι τελικά η παρουσιάστρια του Game of chefs στον ANT1;

Πρόσωπο – έκπληξη ο ANT1 για την παρουσίαση του μαγειρικού ριάλιτι.

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο, αλλά και αρκετές απορρίψεις από υποψήφιες που δεν ήθελαν να εμπλακούν στο μαγειρικό διαγωνισμό, η μπίλια έκατσε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην αθλήτρια του στίβου.

Με αρκετές δουλείες σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο η 41χρονη Ντορέττα Παπαδημητρίου θα αναλάβει να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στο νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Αυτοί θα είναι οι 3 κριτές του «Game of Chefs»

Λάντος, Κοντοβάς και Μουρατίδης οι 3 σεφ – κριτές του παιχνιδιού.

Ονόματα καθόλου τυχαία στον χώρο της μαγειρικής και είναι επιτυχία του ΑΝΤ1 που κατάφερε να τους κλείσει για το νέο του ριάλιτι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι τρεις σεφ έχουν δώσει τα φώτα τους και σε άλλες μαγειρικές εκπομπές και ριάλιτι μεταξύ αυτών και το Masterchef.

Τι δήλωσαν στην κάμερα του Πρωινού, οι 3 κριτές-σεφ του “Game of Chefs”

Τι θα είναι το Game of Chefs

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει αρκετές καινοτομίες που θα το διαφοροποιούν από όλα όσα ξέραμε.

Αρχικά θα έχουμε τρεις κριτές, αλλά η διαφορά είναι ότι εδώ θα δοκιμάζουν στα τυφλά, τρεις ομάδες αλλά με διαφορετική γαστρονομική φιλοσοφία η κάθε μια τους.

Σίγουρα ακούγονται όμορφα και αρκετά ανατρεπτικά σε σχέση με όλα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ένας θα είναι ο καλύτερος στο τέλος και θα κερδίσει τον τίτλο και 50.000 ευρώ.

Δικαίωμα στον διαγωνισμό έχουν όσοι πιστεύουν στον εαυτό τους και στις μαγειρικές ικανότητες τους, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες.

Πως θα πάει ο διαγωνισμός;

Blind Taste Test

Αρχικά το πρώτο στάδιο είναι το «Blind Taste Test» Auditions, με τον κάθε διαγωνιζόμενο να μαγειρεύει την ιδέα του για να περάσει στην επόμενη φάση. Αλλά η μεγάλη καινοτομία είναι ότι οι κριτές θα δοκιμάζουν κυριολεκτικά στα τυφλά. Με τα μάτια δεμένα.  Δεν θα ξέρουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε πιάτο, αλλά ούτε και τι “καπνό φουμάρει”

Όσοι από τους διαγωνιζομένους παίρνουν τουλάχιστον δύο θετικές ψήφους θα περνάνε στην επόμενη φάση.

Boot Camp

Το Boot Camp είναι λοιπόν η επόμενη φάση όπου εκεί οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις ικανότητες ενός Σεφ πρώτης γραμμής.

Μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμασίες αυτής της φάσης οι κριτές θα επιλέξουν ποιοι θα πάνε στην επόμενη φάση.

Kitchen Battles

Εδώ οι κριτές έχουν γίνει αρχηγοί των τριών ομάδων που έχουν δημιουργήσει από όσους επέλεξαν στην προηγούμενη φάση, και ξεκινούν οι ομαδικές δοκιμασίες.

Απλά οι αρχηγοί των ομάδων δεν θα μπορούν να μαγειρεύουν, και τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας θα τα βγάζουν γνώστες γαστρονομίας υψηλού επιπέδου.

Οι δύο χαμένες ομάδες ομάδες της ομαδικής θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι αρχηγοί θα είναι κριτές όπως στο «Blind Taste». Θα δοκιμάζουν στα τυφλά και δεν ξέρουν πιο πιάτο ανήκει στην ομάδα τους και πιο όχι.

Ο επόμενος μεγάλος ΣΕΦ είναι έτοιμος να βγει από το Game of Chefs του ΑΝΤ1.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.