Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΒΙΝΤΕΟ: Λιπόθυμος ο Πρόεδρος του Φυλακίου που αντιδρά στη νέα υπερδομή λαθρομεταναστών, καταρρέει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, αφού κατέρρευσε την ώρα που αστυνομικοί της Ασφάλειας υπό τον συντονισμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ορεστιάδας Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, προσπάθησαν να τον συλλάβουν σηκωτό.

Πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει στα μηχανήματα του υπεργολάβου να ξεκινήσουν τα έργα για την δημιουργία νέας υπερδομής λαθρομεταναστών, δίπλα στα υπάρχοντα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου. Αρχικά τον πήγαν σηκωτό σε περιπολικό, αλλά επειδή ήταν σε άσχημη κατάσταση η υγεία του, τον εξέτασε γιατρός που διαπίστωσε ότι η πίεση του έφτασε σε επικίνδυνα ύψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

Ο κ.Τυρμπάκης είχε 21,5 πίεση και υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του και κινδυνεύει επειδή εξέφρασε το αυτονόητο, την εναντίωση του στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να δημιουργήσει νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ απέναντι από τα υπάρχοντα, για επιπλέον 240 λαθρομετανάστες. Κάποιοι δυστυχώς δεν υπολογίζουν τίποτα, αρκεί να υλοποιήσουν τη νέα δομή των 23 εκατ. ευρώ στην ακριτική περιοχή.

Κι επειδή ρωτάτε συνέχεια, όχι, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης δεν βρέθηκε ούτε λεπτό στην περιοχή, όσο διαδραματίζονταν όλα αυτά τα ελεεινά. Άλλωστε όπως είπε με συνεχείς δηλώσεις του, θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα η τοπική κοινωνία δικαιώθηκε και δεν έχει αντίρρηση για την δημιουργία επιπλέον 240 θέσεων φιλοξενίας λαθρομεταναστών, σε νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ απέναντι από το υπάρχον.

evros-news.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.