Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Γεωργία Μπίκα: Τα χτυπήματα της μοίρας και οι σκληροί θάνατοι των γονιών και του συντρόφου της

Η Γεωργία Μπίκα μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, αλλά στην ζωή της τα έχει περάσει ΟΛΑ! Και καταστάσεις πολύ δύσκολες, τραγικές! Η μικρή Γεωργία έχει δει στα 24 της χρόνια να χάνει τον πατέρα της σε τροχαίο, την μητέρα της από καρδιά και τον σύντροφό της από καρκίνο! Τι να πεις σ’ αυτό το κορίτσι…

Μέσα από τον πόνο η Γεωργία Μπίκα φαίνεται να έγινε πιο δυνατή και αποφάσισε να βγει δημόσια και να γίνει η πρώτη μη επώνυμη γυναίκα στον απόηχο του MeToo, που κατήγγειλε on camera και με ονοματεπώνυμο βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η ζωή της Γεωργίας Μπίκα κυλούσε ομαλά, όπως είπε η ίδια στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Τον Μάιο του 2019 διασκέδαζε σε γάμο συγγενικού της προσώπου και σε λιγότερο από έναν χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2020, έχασε τον πατέρα της που σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό, όπως αποκάλυψε ο θείος της στον ΑΝΤ1. Η Γεωργία βρέθηκε αντιμέτωπη με την αιφνίδια απώλεια του πατέρα της σε ηλικία 22 ετών. «Δυστυχώς ήμουν η πρώτη που είδε αυτή την εικόνα του πατέρα μου, προσπάθησα να στηρίξω την οικογένειά μου», δήλωσε σχετικά.

Ταυτόχρονα με τον Δημήτρη, τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε και η μητέρα της Γεωργίας που είχε χρόνια πάθηση με την καρδιά της. «Αιφνίδιο θάνατο» είχε η γυναίκα την Ανοιξη του 2020, 40 μέρες μετά τον Δημήτρη και η Γεωργία Μπίκα φόρεσε ξανά μαύρα ρούχα. «Μαμάκα μου σε έχασα και εσένα … πάλι μαύρο μαμά , θα μου λείψεις απίστευτα δε θα σε ξεχάσω στιγμή καλό παράδεισο να δεις το μπαμπά και το Δημήτρη. Σ’ αγαπώ», είχε γράφει για την απώλεια της μητέρας της.

«Αυτή η οικογένεια έχει περάσει τα πάνδεινα. Πολλά χτυπήματα… Πρώτα έφυγε ο πατέρας σε τροχαίο. Πριν λίγους μήνες έφυγε και η μητέρα της από προβλήματα υγείας. Στο μεταξύ είχε χάσει και τον αρραβωνιαστικό της από σοβαρή ασθένεια. Πολλές απώλειες, αβάσταχτες. Πριν 10 μέρες είχαμε και τα 40 της θείας της αδερφής του πατέρα της… Από τη στεναχώρια που έχασε τον αδερφό της είχε πολλά προβλήματα. Όλα τα κακά μαζεύτηκαν σε αυτή την οικογένεια…», είπε ο θείος της Γεωργίας στον ΑΝΤ1 την Τρίτη (18/1).

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.