Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αυτό είναι το ζευγάρι που παντρεύεται στο τέλος της σεζόν

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα παντρευτεί στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν να δουν τον Ιάκωβο και την Αθηνά να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό δε θα συμβεί, καθώς ο Βρεττάκος έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του…

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Αυτό είναι το ζευγάρι που παντρεύεται στο τέλος της σεζόν

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” έρχεται ένας γάμος, που θα σκορπίσει χαμόγελα σε όλη τη Μάνη. Εκτός από τον γάμο, δύο δολοφονίες και μία σύλληψη θα κορυφώσουν την αγωνία, ενώ νέες αφίξεις θα μας αφήσουν με πολλά ερωτηματικά για τη νέα σεζόν.

Ένα άλλο ζευγάρι που θα θέλαμε να δούμε να παντρεύεται, είναι η Ευτυχία και ο Αποστόλης. Βέβαια, την περίοδο αυτή, ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή της Ευτυχίας, οπότε κι αυτό το σενάριο παραμένει… μακρινό!

Όλα τείνουν στον Φίλιππο και την Βασιλική! Ο γάμος τους ήταν πολιτικός με λίγα άτομα, μακριά από την γη της ελιάς. Το ζευγάρι θέλει να γιορτάσει τον μεγάλο του έρωτα, πραγματοποιώντας έναν μεγάλο θρησκευτικό γάμο, στον τόπο που τόσο πολύ αγαπάει.

Δεν αποκλείεται να δούμε γάμο και βάφτιση μαζί, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Η μικρή Στέλλα συνήλθε, ο εφιάλτης του ατυχήματος έμεινε πίσω και το μέλλον των πρωταγωνιστών φαίνεται λαμπρό. Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή νέα προβλήματα θα εμφανιστούν στον δρόμο τους; Θα είναι αυτός ο γάμος της χρονιάς, ή θα τον επισκιάσουν οι δύο φρικτές δολοφονίες που έρχονται, στην γη της ελιάς;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.