Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αυτός κέρδισε το Mystery Box! Ποια πλεονεκτήματα πήρε;

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται 18/04 στο MasterChef 6 του STAR, με τους 12 επίδοξους Master Chefs, να βρίσκονται στην τελική ευθεία για το μεγάλο έπαθλο. Η δεκάδα είναι μπροστά τους.

Ο αγαπημένος μας διαγωνισμός μαγειρικής τη Μ. Εβδομάδα θα προβληθεί Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη στις 21:00.

Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκίνησε

Με τους αγαπημένους κριτές που αποτελούν την σταθερά του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ξέρεις από Μεσογειακό ταπεραμέντο;

Εβδομάδα Μεσογειακής κουζίνας.

Εβδομάδα Πάνου Ιωαννίδη ή αλλιώς ιταλική!

Η εβδομάδα στην κουζίνα του MasterChef ξεκινά με την δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά απαιτούσε από τους διαγωνιζόμενους να «εργαστούν σκληρά» για να δημιουργήσουν ένα πιάτο ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και να τους χαρίσει τη νίκη και τα σημαντικά πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.

Γεμάτο ιταλικά καλούδια ήταν το αποψινό Mystery Box! Οι διαγωνιζόμενοι είχαν στη διάθεσή τους 45 λεπτά για να ετοιμάσουν ένα εξαιρετικό πιάτο. Ποιοι τα κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των κριτών;

Πολλά τα υλικά και θα έπρεπε να βάλουν την φαντασία τους να δουλέψει.

Ποιος ήταν ο νικητής του Mystery Box;

Τα πιάτα του Γιάννου, του Παναγιώτη και της Ελπίδας ξεχώρισαν οι κριτές. Ωστόσο, του Παναγιώτη ήταν η πιο άρτια προσπάθεια και έτσι θα έχει πλεονεκτήματα στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολουθεί!

Ο νικητής πήρε σημαντικά αποτελέσματα.

Σήμερα οι κριτές θέλουν δύο πιάτα. Ένα αλμυρό και ένα γλυκό.

Δυο καμπάνες. Εσπρέσο, και λιμοντσέλο

Σε ζευγάρια θα μαγειρέψουν. Θα τα ορίσει ο Παναγιώτης. Το ζευγάρι θα μαγειρεύει εναλλάξ. Από 20 λεπτά ο καθένας.

Ο Παναγιώτης διάλεξε να μην μαγειρέψει και πήρε μαζί του στον εξώστη τον Χριστόφορο.

Τα ζευγάρια που έβγαλε:

Δημήτρης – Νικήτας, Γιάννος – Ελισάβετ, Νίκος – Μάριος, Ελισάβερ – Νίκος, Καλλιόπη – Βασίλης

Η κάρτα μόνιμης ασυλίας είναι ελεύθερη. Ποιος θα την κατακτήσει;

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.