Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Αυτούς περιμένατε να κερδίσουν; Αυτοί είναι οι νικητές! Θα σου πέσουν τα μαλλιά!

Τα Spoilers δίνουν και παίρνουν με τις διαρροές να αντικρούονται και να συγκρούονται. Το Survivor ανάβει τα αίματα και μέσα αλλά και έξω από αυτό. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ένα τεράστιο έπαθλο για το οποίο ο Ατζούν μας είχε προειδοποιήσει ήδη από το επεισόδιο της Τετάρτης. Ο Τούρκος παραγωγός θα είναι αυτός……

που θα παρουσιάσει και την Κυριακή το αγώνισμα του επάθλου και γι’ αυτό βλέπουμε και τους παίκτες ιδιαίτερα ενθουσιασμένους. Ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στα αγωνίσματα από την Δευτέρα.

Το έπαθλο λοιπόν για το οποίο θα αγωνιστούν οι παίκτες και των δύο ομάδων θα είναι ένα πλούσιο γεύμα πάνω σε ένα σκάφος 25m που θα πλέει ανοιχτά της Καραϊβικής.

Φυσικά οι παίκτες όταν το άκουσαν αυτό τρελάθηκαν από τη χαρά τους και για αυτό τους βλέπουμε στο trailer να ζητωκραυγάζουν ενθουσιασμένοι.

Πάμε όμως να μιλήσουμε για το ποιος θα είναι τελικά ο νικητής και ποια θα είναι η ομάδα που θα απολαύσει ένα τόσο αναζωογονητικό έπαθλο. Από χθες οι διαρροές οργιάζουν θέλοντας νικητές κάποιοι τους μπλε και κάποιοι τους κόκκινους.

Όμως όπως όλοι ξέρουν η επιβεβαιωμένη διαρροή έρχεται πάντα την ημέρα του αγωνίσματος και όχι πιο πριν. Επομένως εδώ να σας πούμε το σίγουρο spoiler, δεν είναι άλλο από την νίκη της μπλε ομάδας.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε

Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα χάσει αυτό το εξαιρετικό έπαθλο, κάτι που πιθανότατα να τους ρίξει πολύ ψυχολογικά και ίσως να τους επηρεάσει στα επόμενα δύο αγωνίσματα ασυλίας.

Δεν προδικάζουμε βέβαια, κάνουμε απλά υποθέσεις!

Δείτε και το trailer:

Διαβάστε περισσότερα

loading...