Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο αγώνας

To MEGA σημείωσε ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης με τη μετάδοση του τελικού της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η περιγραφή του αγώνα, οι Pre-Game και Post-Game εκπομπές από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του MEGA επιβραβεύτηκαν με το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης -στη ζώνη μετάδοσης του αγώνα- από την έναρξη του σταθμού.

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης με τη ζωντανή μετάδοση του φαντασμαγορικού τελικού του UEFA Champions League το Σάββατο 28 Μαΐου.

H κορυφαία ποδοσφαιρική μάχη Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε εντυπωσιακή τηλεθέαση με ποσοστό 40,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 37,6% στο γενικό σύνολο καθηλώνοντας κατά μέσο όρο 1.385.174 τηλεθεατές και την κάλυψη να φτάνει τους 2.020.182 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικά κοινά, η μετάδοση έφτασε το ποσοστό 55,4%.

Η σαρωτική επικράτηση του τελικού του UEFA Champions League, το βράδυ του Σαββάτου, δεν άφησε περιθώρια στον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στη ζώνη μετάδοσης του αγώνα, η διαφορά του MEGA από το κανάλι που ακολούθησε στον πίνακα κατάταξης καταγράφηκε στις 31,7 μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54 και στις 27,6 μονάδες στο σύνολο του κοινού.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.