Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αρναούτογλου για The 2night show: «Όταν το κανάλι που πληρώνεσαι…»

20

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την επιστροφή του με το The 2night show και την τηλεθέαση των πρώτων του επεισοδίων.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα το τηλεοπτικό. Το αποτέλεσμα σε ότι αφορά στην ακροαματικότητα, επειδή περίμενα ακριβώς τι θα συμβεί, αφού ήξερα και τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή, δεν με εξέπληξε, εκτός από κάποιες μικρές απορίες που έχω που θα προσπαθήσω να τις λύσω. Δηλαδή θέλω να πω ότι όταν μπαίνεις στην τηλεοπτική αρένα, απέναντι από όλα αυτά τα μεγαθήρια που σχεδόν τελειώνουν. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι στις 22:30 – 23:00 δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι αυτή την περίοδο και ουσιαστικά δεν υπάρχει και καμία συνέντευξη με κανέναν επώνυμο, ανώνυμο, άγνωστο που θα μπορέσει να «χτυπήσει» αυτά τα project. Όταν εργάζεσαι και όταν πληρώνεσαι από κάπου, συνεχώς να ψάχνεις υπεκφυγές ή να ψάχνεις γωνιές τηλεοπτικές για να κρυφτείς, είναι εύκολο. Στο δύσκολο τι γίνεται… Στο δύσκολο θα πάρεις βέβαια κάποια άσχημα αποτελέσματα. Μην το πάρετε στραβά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον εαυτό μου. Μπορούσα να πω «όχι» και να μη το κάνω, και να εμφανιστώ το Γενάρη, να έχουν τελειώσει όλα, από την αρχή. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όταν το κανάλι που πληρώνεσαι έχει πρόβλημα, πρέπει να είσαι εκεί», ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είναι προσωπικό θέμα του Γιώργου που δεν ήρθε στην εκπομπή. Του τηλεφώνησε ο Μανώλης Σκοπελίτης με χαρά να ερχόταν, είναι ένας πάρα πολύ καλός καλεσμένος. Δεν μας χωρίζει κάτι με τον Γιώργο. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα, αλλά τον σέβομαι ιδιαίτερα. Εγώ είχα την ανάγκη».

zappit.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More