Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Από το GNTM… σε ταινίες ενηλίκων: “Τα χρήματα είναι σίγουρα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό”

Τη Χριστίνα Ανδρεάδη τη γνωρίσαμε το 2018 όταν συμμετείχε στο GNTM, πέρασε στις οντισιόν αλλά κόπηκε στα bootcamp.

H ίδια από το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και πλέον πρωταγωνιστεί σε αισθησιακές ταινίες. Η Χριστίνα Ανδρεάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου για το GNTM, αλλά και την απόφασή της να συμμετάσχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

«Το τωρινό GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πήγα. Από τη στιγμή που δεν έχει την κυρία Καγιά δεν είναι GNTM. Ήταν καλό που πήγα και είδα πως είναι τα πράγματα. Τα πρότυπα αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός» είπε σχετικά με την παρουσία της στο GNTM η Χριστίνα Ανδρεάδη.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της σε αισθησιακές ταινίες, η ίδια εξήγησε: «Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά… Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω.

Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα, αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά. Τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες.

Τα χρήματα είναι σίγουρα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Στις ταινίες παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες, αλλά είμαστε μαζί. Δε μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ζήλεια. Αλλά κυρίως υπάρχει κατανόηση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.