Απολάμβανε την ηλιοθεραπεία της σε ερημική παραλία. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, τρέχει πανικόβλητη για να σώσει τη ζωή της…

0 34

Όταν σκέφτεστε βόλτα στη θάλασσα, τότε σίγουρα το μυαλό σας πάει σε ηρεμία, ξεκούραση και όμορφες στιγμές όμως για μια γυναίκα η βόλτα της, σε μια απομονωμένη παραλία παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη ζωή της.

01-lucky-sunbather

Όλα φαίνονταν, γαλήνια και ήρεμα όταν άρχισε να ακούγεται ένα βουητό. Δεν ήταν σίγουρη τι μπορεί να ήταν, αφού δεν υπήρχαν σύννεφα στον ουρανό. Ήταν μόνη της σε αυτό το κομμάτι της παραλίας, άρα σίγουρα δεν επρόκειτο για άλλους ανθρώπους που προκαλούσαν αυτόν τον θόρυβο.

02-lucky-sunbather

Τότε κατάλαβε τι συνέβαινε, μόλις 15 μέτρα μακρυά της, άρχισαν να πέφτουν από ψηλά τεράστιοι ογκόλιθοι που υποχωρούσαν από την πλαγιά. Ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης απλώθηκε στην παραλία.

ava-beach-1

ava-beach-2

Η γυναίκα, φυσικά, σοκαρίστηκε και τρομοκρατήθηκε. Αμέσως πετάχτηκε, μάζεψε τα πράγματα της στα χέρια όσο πιο γρήγορα μπορούσε και έτρεξε προς την άλλη άκρη της παραλίας, όπου ζήτησε βοήθεια από τους άλλους λουόμενους.

Οι ογκόλιθοι που βρίσκονταν πάνω στους γκρεμούς ήταν πολύ χαλαροί και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μετατοπιστεί ο ένας για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

ava-beach-3

3

Τουλάχιστον ελπίζουμε οι αρχές να τοποθετήσουν προειδοποιητικές πινακίδες για να μην υπάρξουν θύματα.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.