Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Αποκλειστικό! «Nomads»: Τα νούμερα μίλησαν! Δεν φαντάζεστε πόσοι χιλιάδες άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή! Ξεπέρασαν και του Survivor…

Μεγάλη μπουκιά φάει, μεγάλη κουβέντα μην λες… Που λέει και ο λαός.

Δεν θέλω να λέω πολλά, γιατί μπορεί και να το ματιάσω #not, όμως τα νούμερα που ήρθαν στα χέρια από τις συμμετοχές είναι εξωπραγματικά… Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι είχε γίνει με το Survivor, που όλος ο κόσμος έτρεχε να δηλώσει συμμετοχή και είχε προκληθεί φρενίτιδα για το ποιος θα προλάβει, ποιος έχει έναν γνωστό να τον βάλει με βίσμα μέσα… ξέρετε, τα γνωστά.

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

Όταν βλέπαμε λοιπόν αυτά τα νούμερα λέγαμε «Αποκλείεται», ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει και όπως διαπίστωσα και θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί μου… ο κόσμος ζητάει ριάλιτι, πάει και τελείωσε…Είτε είναι σε ΣΚΑΙ, είτε σε ΑΝΤ1, είτε Έψιλον, είτε λέγεται «Survivor», είτε «Survival», είτε «Μια νύχτα στο χωριό» είτε έτσι, είτε γιουβέτσι… Τελείωσε θα πάρει μέρος! Είδαν και την αποθέωση Αγγελόπουλου, αλλά και τον υπόλοιπων παικτών!

Αλλά πάμε στο θέμα μας. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog από την Πέμπτη που άνοιξαν οι συμμετοχές, μέχρι και αυτή την στιγμή που σας μιλάω οι συμμετοχές για το ριάλιτι του Ant1 έχουν αγγίξει τις 16.000! Μιλάμε για τρελό νούμερο σε λιγότερο από 1 εβδομάδα! Το «Nomads» προβλέπεται να ξεκινήσει δυναμικά!

Καλά δεν μιλάω για τους επώνυμους που αυτοπροτείνονται για άλλη μια φορά. Άφησαν τον ΣΚΑΙ και έπιασαν τον Αντ1… Οι κλασικοί γλαστρομαϊντανοί!

Δείτε όλα τα Επεισόδια εδώ

loading...