Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αποκλειστικό: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ ξεκινά και φέτος αναμένεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη με τις νέες παραγωγές.

Μια από τις καθημερινές σειρές που ανέβασαν ψηλότερα τον πήχη και με αυτή έκανε δυναμική είσοδο στη μυθοπλασία, δεν είναι άλλη από το κωμικό σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει τα νέα επεισόδια καθώς από τα νούμερα που σημειώνουν οι επαναλήψεις κάθε βράδυ στην ΕΡΤ φαίνεται πως αναμένουν το νέο κύκλο με λαχτάρα.

Και πραγματικά ο τρόπος που εξελίσσονται οι ιστορίες των ηρώων μας είναι ξεκαρδιστικές αλλά φέρνουν και την ανατροπή.

Πότε όμως θα δούμε το πρώτο επεισόδιο;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ έρχεται με εκπλήξεις!

Όπως είναι φυσικό, στη σειρά υπάρχουν κάποιες αποχωρήσεις, αλλά και νέες αφίξεις, που θα ανα­στατώσουν… για τα καλά όλους τους κατοίκους του χωριού.

Στην πρώτη κατη­γορία ανήκουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, καθώς ολοκληρώθηκε ο ρόλος του παπα-Ανδρέα, η Μαίρη Σταυρακέλλη, που υποδυόταν τη Μυρτώ, αλλά και η Νικολέτα Βλαβιανού, την οποία απο­λαμβάναμε στον ρόλο της Βαρβάρας. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, πρόκειται να δούμε ονόματα-έκπληξη.

Όπως τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος επι­στρέφει σε τηλεοπτική σειρά ύστερα από αρκετά χρόνια, τη Βαλέρια Κουρούπη, τον Μάριο Δερβιτσιώτη, τον Σαράντο Γεωγλερή, την Τραϊάνα Ανανία και τη Χριστίνα Μαθιουδάκη.

Σύμ­φωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον Πλάτανο καταφθάνει μία οικογένεια Ιταλών, η οποία αναμένεται να δημιουργή­σει διάφορα προβλήματα στη ζωή των ηρώων. Παράλληλα, από τα πρώτα κιό­λας επεισόδια θα δούμε τι πραγματικά συνέβη με την απαγωγή της Κατερίνας, αλλά απαντήσεις θα δοθούν και για τη μεγάλη κληρονομιά του Βαγγέλα.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.