Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Αποκλειστικό: Και άλλος πρώην παίκτης του Survivor στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού!

Μετά την περιπέτεια υγείας του Ηλία Μπόγδανου με τον κορονοϊό η οποία μάλιστα τον οδήγησε και μέχρι το νοσοκομείο, άλλος ένας πρώην συμπαίκτης του είχε την ίδια τύχη αφού προσβλήθηκε από τον ιό.

Και όχι μόνο προσβλήθηκε από τον κορονοϊό αλλά δυστυχώς έφτασε και μέχρι το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρώην Survivor αντιμετωπίζει προβλήματα με την αναπνοή του και έτσι θεώρησε σωστό να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να έχει τη φροντίδα που χρειάζεται ώστε να αναρρώσει σύντομα.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και φυσικά δέχεται τη φροντίδα που χρειάζεται από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό προκειμένου να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στο σπίτι του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος, μόλις πέντε μέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού που ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο τραγουδιστής διαγνώστηκε με κορονοϊό και μάλιστα είχε έντονα συμπτώματα από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Και παρ’ όλο που παρέμεινε σε καραντίνα και προσπάθησε να περάσει την αρρώστια του στο νοσοκομείο δεν τα κατάφερε αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Την περασμένη Δευτέρα πήρε εξιτήριο και πλέον είναι απόλυτα καλά, αν και έχει ανάγκη από ξεκούραση μέχρι να νιώθει και πάλι δυνατός για να επιστρέψει στην κανονικότητα της καθημερινότητάς του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...