Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απεργία 16/6: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Τετάρτη

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία.

Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου, καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και ηλεκτρικός και τραμ, ενώ ήδη είχε γίνει γνωστό ότι οι μετακινήσεις αύριο θα γίνουν χωρίς μετρό.

Υπενθυμίζεται ότι τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια μεταξύ 09:00-21:00.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία και θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις προτάσεις – αποφάσεις Ομοσπονδιών και Νομαρχιακών Τμημάτων, μετατρέπει τη Στάση Εργασίας της 16ης Ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του κ. Χατζηδάκη.

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 Ιουνίου 2021, ώρα 11:00πμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην Απεργία όσο και στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα γίνουν εκείνη την ημέρα σε όλες τις πόλεις της χώρας.

πηγή

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.