Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απαράδεκτη δήλωση Μπογδάνου για τη δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο

Ευκαιρία εργαλειοποίησης μιας δολοφονίας φαίνεται πως βρήκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για πολιτικούς λόγους.

Το λιγότερο ως απαράδεκτη μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τα όσα έγραψε στο twitter – και φυσικά προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων – για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο.

Σάλο αντιδράσεων προκάλεσε στο twitter η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχετικά με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως βρήκε ευκαιρία εργαλειοποίησης της γυναικοκτονίας για πολιτικούς λόγους, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο εκατοντάδων χρηστών.

«Υποτονικές οι αντιδράσεις των συντρόφων για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο και με φειδώ η χρήση της λέξης “γυναικοκτονία” στο αριστερό timeline. Έτσι πάει. Αν ο δολοφόνος είναι αναρχικός αλληλέγγυος, πολλώ μάλλον μουσουλμάνος ή μετανάστης, δεν συντρέχουν πατριαρχίες και τα συναφή», ήταν η σχετική τοποθέτησή του.

Υποτονικές οι αντιδράσεις των συντρόφων για τη δολοφονία στη #Φολέγανδρο και με φειδώ η χρήση της λέξης «γυναικοκτονία» στο αριστερό timeline.
Έτσι πάει. Αν ο δολοφόνος είναι αναρχικός αλληλέγγυος, πολλώ μάλλον μουσουλμάνος ή μετανάστης, δεν συντρέχουν πατριαρχίες και τα συναφή.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Εν τω μεταξύ το hashtag #Φολέγανδρος ήταν για πολλές ώρες πρώτο στα trends, ενώ το #γυναικοκτονία ήταν τρίτο.

E6lRAUpXMAQxyES

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.