Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απίστευτο παραλήρημα από τον Τατάρ: «Η Τουρκία δεν θα φύγει ποτέ από την Κύπρο! Οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να την μετατρέψουν σε Ελληνικό νησί!»

ροκλητικός εμφανίστηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, αναφερόμενος στην εξεύρεση λύσης για την Κύπρο. Μιλώντας σε εκδήλωση της «πλατφόρμας μνήμης μαρτύρων Κύπρου» ισχυρίστηκε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά εξακολουθεί να επιθυμεί να μετατρέψει την Κύπρο σε «ελληνικό νησί».

Υπογράμμισε ακόμα ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν θέλουν λύση στη βάση της ισότητας, σύμφωνα με το Sigmalive.com. O Ερσίν Τατάρ είπε ακόμα ότι οι προσπάθειες για εξεύρεση ομοσπονδιακής λύσης στην Κύπρο δεν είχαν κατάληξη.

«Λύση στη βάση συνεργασίας δύο κυρίαρχων κρατών»
Αναφέρθηκε ξανά σε λύση, η οποία στηρίζεται από την Τουρκία, στην βάση της συνεργασίας δύο κυρίαρχων κρατών, ενώ είπε ότι μοιράζεται αυτό το όραμα με τον κόσμο από τότε που εξελέγη «πρόεδρος».

O Τουρκοκύπριος ηγέτης πριν από μερικές ημέρες είχε μιλήσει και πάλι σε εμπρηστικό τόνο για το Κυπριακό, και τις πιθανότητες επίλυσής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι «η Τουρκία δεν θα φύγει ποτέ από την Κύπρο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.