Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απίστευτο: Η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ στην ΕΡΤ!

Μετά το ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Love It με τον Τάσο Χαλκιά, η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια θα παραχωρήσει μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί…

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπομπή που θα πάει καλεσμένη η Μαλέσκου
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα. Το 2022 μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας και η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στις 00:15, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει «ποδαρικό» στον καινούργιο χρόνο με μια λαμπερή παρουσία, που μπήκε δυναμικά στην τηλεόραση τη χρονιά που πέρασε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η «δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» της μεσημεριανής ζώνης, έρχεται στην παρέα μας για να κάνει τον δικό της απολογισμό, σε μια χρονιά που της άλλαξε τη ζωή. Μιλάει για το πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Κρήτη στους τηλεοπτικούς δέκτες όλης της Ελλάδας, για τον «άγριο», όπως λέει, ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης και εξηγεί γιατί χάρηκε με την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Αφηγείται τη διαδρομή της από την Πρέβεζα, όπου μεγάλωσε, στην Αθήνα, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη και θυμάται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως δασκάλα σ’ ένα δυσπρόσιτο και ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.

Εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την έδρα για να κυνηγήσει το όνειρό της στην τηλεόραση, μιλάει για τα λάθη, τις παρεξηγήσεις και την κριτική που έχει δεχτεί και δεν διστάζει να παραδεχτεί ποιες επιλογές της θα άλλαζε, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.