Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απίστευτο: Δείτε, πως είναι σήμερα και τι κάνει ο ‘Μάκης’ από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»! Αγνώριστος ο ηθοποιός 12 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς! (Φωτο)

Ένας από τους ρόλους που άφησαν ιστορία στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι Μαζί”, ήταν εκείνος του “Μάκη Κοτσάμπαση” ή αλλιώς ο “γατόπαρδος” που μας έκανε να γελάσουμε με την ψυχή μας. Τι κάνει όμως σήμερα ο ηθοποιός;

Ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος συνεχίζει την συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο, κυρίως στο θέατρο. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος», δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να επανέλθει για τη σειρά του Mega, σε περίπτωση που γινόταν remake.

Μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» γίνατε γνωστός στο ευρύ κοινό. Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Μάκη;
Τ. Γιαννόπουλος: «Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί «Μάκη» και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης με θυμούνται και από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά «Κλινική περίπτωση», στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο».

Έχετε να θυμηθείτε κάποιο ευτράπελο;
Τ. Γιαννόπουλος: «Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί», τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στον δρόμο ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, και εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι έλεγα από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που με φωνάζουν για να με κεράσουν μια μπίρα, ενώ η πιο χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιούν όταν με βλέπουν είναι «Φώτη, πιάσε μια μπίρα».

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;
Τ. Γιαννόπουλος: «Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει χρόνια που σταμάτησε η σειρά και νομίζω ότι δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της».

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.