Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Απίστευτη καταγγελία αστυνομικού: Μου πήραν 15.000 ευρώ από το συρτάρι του γραφείου μου

Μια…αν μη τι άλλο, περίεργη καταγγελία από αστυνομικό για κλοπή 15.000 ευρώ από το συρτάρι του γραφείου του εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής

Η καταγγελία υποβλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής από 40χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ ο αστυνομικός κατήγγειλε ότι είχε βάλει 15.000 ευρώ, δικά του χρήματα, για ασφάλεια, στο συρτάρι του γραφείου του.

Ο αστυνομικός υποστήριξε, μάλιστα, ότι κλειδί του γραφείου είχε μόνο ο ίδιος. Όταν, ωστόσο, πήγε την Τρίτη να ελέγξει αν τα χρήματα είναι στο συρτάρι, αυτά είχαν «κάνει φτερά». Ο αστυνομικός ανέφερε, μάλιστα, στην καταγγελία του ότι δεν βρήκε σημάδια παραβίασης.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το εγκληματολογικό με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα σενάρια.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Από το πιο απλό που θέλει να μην μπήκαν ποτέ τα χρήματα εκεί, μέχρι το πιο πιο σοβαρό, να έγινε κλοπή μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Απαντήσεις για την καταγγελία του αστυνομικού περί κλοπής των 15.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.loading...