Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Θάνο Τοκάκη: Ο «γαμπρός» του Πέτρου Φιλιππίδη στο 50-50 σπάει την σιωπή του! Ήταν και μαθητής του Λιγνάδη

Στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης αναφερόμενος μάλιστα και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Θάνος Τοκάκης μίλησε πρώτη φορά για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου μετά την προφυλάκιση του ηθοποιού για σοβαρά αδικήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη στη δημοφιλή σειρά του Mega «50-50» όπου είχε παίξει τον γαμπρό του. Ο ίδιος έχει μάλιστα υπάρξει και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό.

Είναι πάρα πολύ λογικό να μη θέλουν να παίζονται άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε μια τέτοια διαδικασία όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από την άλλη υπάρχουν και οι ηθοποιοί, οι οποίοι πληρώνονται από αυτές τις επαναλήψεις και καλό θα ήταν να συνεχιστούν και να έχουν τις απολαβές τους» ανέφερε αρχικά ο Θάνος Τοκάκης.

«Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη» τόνισε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.