Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αντώνης Ρέμος: Γιατί δεν άνοιξε το νυχτερινό κέντρο (NOX) στο οποίο εμφανίζεται – Ράδιο Πόλις 99,4

Μπορεί την περασμένη Παρασκευή να ξεκίνησαν και πάλι να λειτουργούν τα νυχτερινά κέντρα, μετά από έναν περίπου μήνα που έμειναν κλειστά λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων στη χώρα και της μετάλλαξης Όμικρον, το Nox όμως όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος δεν άνηκε σε αυτά. Το νυχτερινό κέντρο παραμένει κλειστό και ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει προς το παρόν τις εμφανίσεις του εκεί, λόγω των μέτρων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Nox και ο τραγουδιστής, τα μέτρα δεν επιτρέπουν στο μαγαζί να προσφέρει τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου την προσεχή περίοδο, με τις υπάρχουσες κυβερνητικές διατάξεις και τα μέτρα κατά της Covid 19 και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το πρόγραμμα, αφού γίνει η άρση τους.

Η ανακοίνωση που δημοσίευσε και ο Αντώνης Ρέμος στα social media για τη διακοπή των εμφανίσεων στο Nox:

«Ο Όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη (ΜΚ Group) και ο Αντώνης Ρέμος, θέλοντας να συνεχίσουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του Nox, θεωρούν ότι δεν είναι εφικτό, την προσεχή περίοδο , να συμβαδίσει η πρόταση ψυχαγωγίας που προσέφερε, με τις υπάρχουσες κυβερνητικές διατάξεις και τα μέτρα που ορίζει ο νόμος κατά του Covid-19.

Για να μείνουμε πιστοί στη μοναδική εμπειρία του Nox, μετά τα απανωτά sold out από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, αναμένουμε την άρση των μέτρων, έτσι ώστε να ξανασήζουμε μοναδικές στιγμές χωρίς περιορισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πηγή: okmag.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.