Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αντώνης Κανάκης για Πάτρα: «Ήμουν από τους ανθρώπους που πίστευα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα. Ακόμα και τώρα κρατώ την ελπίδα… »

Μουδιασμένος με την εξελίξεις εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή του, «Ράδιο Αρβύλα», όπως και οι συνεργάτες του.

Και μπορεί στο ξεκίνημα να μην έκανε αναφορά στην υπόθεση της Πάτρας που παρακολουθεί το πανελλήνιο με κομμένη την ανάση, ωστόσο στο τέλος της εκπομπής, αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους τηλεθεατές.

Όπως είπε, ήταν από εκείνους που δεν πίστευε ότι εμπλέκεται η μητέρα στους θανάτους των τριών παιδιών και πως ακόμα κρατάει την ελπίδα αυτή.

«Μάθαμε τα νέα κι όπως κι εσείς έτσι κι εμείς βιώνουμε αυτό το βιασμό. Δεν θέλουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τοξικότητα των ειδήσεων κι αυτός ο βομβαρδισμός με πληροφορίες, οι οποίες επί της ουσίας δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά μόνο να μας υπενθυμίζουν την ασχήμια του κόσμου μας. Όπου ανοίγουμε την τηλεόραση και τα σάιτ να βλέπουμε για αυτήν την υπόθεση στην Πάτρα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μουδιασμένοι μπήκαμε στην εκπομπή. Ξέρετε όσοι έχετε γίνει γονείς ότι το μεγαλύτερο προνόμιο που έχεις είναι η αγάπη κι η εμπιστοσύνη αυτής της ψυχούλας. Αυτό το καθαρό κι αγνό πλάσμα σε εμπιστεύεται και σε αγαπά. Το να χρησιμοποιείς αυτήν την εμπιστοσύνη για να του κάνεις μια θανατηφόρα ένεση, που αυτή η ψυχούλα πιστεύει ότι για να το κάνει η μαμά μου ή ο μπαμπάς είναι για το καλό μου, είναι αδιανόητη σκέψη. Σε βιάζει, σου μαυρίζει τη ψυχή και σου καταστρέφει τη ψυχολογία. Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που πίστευα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα και δεν είναι θέμα αφέλειας αλλά επιβίωσης. Ακόμα και τώρα κρατώ την ελπίδα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να ζήσεις σε έναν κόσμο, που μια μητέρα έκανε αυτό που έκανε. Ελπίζω ότι δεν είναι η μητέρα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό, που δυσκολεύομαι να την παλέψω», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.