Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ανεξάρτητη Δημοκρατία Κρήτης: Ποιο το αυτόνομο κράτος που επί χρόνια ετοιμάζουν οι Στοές Μακαντάση

0 33

Ποια η Ανεξάρτητη Δημοκρατία Κρήτης, το αυτόνομο κράτος που επί χρόνια ετοιμάζουν οι Στοές Μακαντάση;

Τον τελευταία δέκα χρόνια ανακινείται από άγνωστους κύκλους του εξωτερικού κυρίως το θέμα της ανεξαρτησίας – αυτονομίας της Κρήτης.

Το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις στο διαδίκτυο όπου προβάλλονται όροι, όπως Κρητική σημαία, Κρητική Πολιτεία, Αυτόνομη Κρήτη, Ανεξάρτητη Κρήτη, Λαϊκή Δημοκρατία της Κρήτης κ.τ.λ.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει για το θέμα ο καθηγητής Γεώργιος Ζουγανέλης:

«Για όλα χρειάζεται ένα σχέδιο, ένα πεδίο και ένα παραμύθι. Οι απατεώνες του «κόσμου», της «ηθικής» και της «βιοηθικής» ξέρουν απο αυτά γιατί αυτοί τα στήνουν με δωρεές απο τον κοινό κορβανά… Υπάρχει μια λεπτομέρεια όμως. Το Σύμπαν δεν τους γουστάρει….

Η Κρήτη, η περιοχή της Θεσσαλονίκης και το Ιόνιο με τη περιοχή της Πάτρας είναι γεγονός ότι έχουν πολλά κοιτάσματα. Δεν αρκεί όμως να τα έχουν, πρέπει να είναι και εκμεταλλεύσιμα, δηλαδή να έχουν ένα μέγεθος που να δίνει κέρδος σε βάθος χρόνου μεγαλύτερο απο άλλα κοιτάσματα στην ίδια περιοχή ή σε άλλη περιοχή του κόσμου.

Το κόστος πάντως των εξορύξεων όπως και ο χρόνος εξόρυξης έχει μειωθεί αισθητά διεθνώς με τη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ της Κρήτης περνάνε στο κόσμο μηνύματα ανεξαρτοποίησης του νησιού απο την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι αναφορές απο τα τοπικά ΜΜΕ που παίζουν ύποπτο ρόλο κατά όλόκληρης της χώρας μας στην «οικονομία» της Κρήτης, στα πλούσια κοιτάσματα «μόνο» της Κρήτης, στο «φοβερό» πανεπιστήμιο Κρήτης (που δεν ξέρει τι είναι ποτάμια της θάλασσας), στο Κρητιικό DNA (που ερευνάται σαν κάτι μη Ελληνικό) και στα μοναδικά της προιόντα (δεν έχει νερό το νησί και η θάλασσα είναι δίπλα) κοκ.

Τα ΜΜΕ της Κρήτης έχουν γεμίσει απο Ερμήδες της Στοάς Μακαντάση, που άλλοτε μιλούν για τον Κονδύλη, άλλωτε για την αναλογική δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας, άλλωτε για τη κακή Τουρκία που φταίει για όλα, περνώντας κάτω απο πατριωτικά μηνύματα και ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα, κάτω απο την αδιαφορία του κράτους των Αθηνών και την ανεξάρτητη Εκκλησία της Κρήτης, υποσυνείδητα μηνύματα διαχωρισμού και ανεξαρτησίας.

Πολύ αφελείς οι Κρητικοί. Οι ντόπιοι πολιτικοί τους αγόρασαν με τις επιδοτήσεις καταστρέφοντας την γεωργία. Τώρα τους τάζουν «μέλι» απο τα κοιτάσματα και 500,000 θέσεις εργασίας για να μην αντιδράσουν σε ότι τους έρχεται.

Ένα νέο κράτος για να δημιουργηθεί και να είναι βιώσιμο χρειάζονται κάποιες «προϋποθέσεις» όπως:

Έλεγχος των ΜΜΕ Κρήτης (παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, άνοδος σε καρέκλες που πρέπει)Έλεγχος ή κατάργηση της θρησκείαςΈλεγχος της Παιδείας και καταστροφή κάθε συνδετικού κρίκου και κουλτούρας με το παρελθόν, ανάδειξη ΜΟΝΟ της ντόπιας κουλτούρας (νέα αρχή)Έλεγχος των πηγών παραγωγής ενέργειας (κοτάσματα, ΑΠΕ)Έλεγχος των τραπεζώνΈλεγχος της δικαιοσύνηςΈλεγχος των ντόπιων ΑΕΙΈλεγχος της ντόπιας παραγωγής (τράπεζες, συμβόλαια γεωργίας)Δημιουργία Ταμείου «Επενδύσεων» (Τράπεζα ανάπτυξης στην οποία θα «πουλιούνται» τα κοιτάσματα)Διεθνής αναγνώριση (Σούδα)

Σε πιο στάδιο νομίζετε ότι είναι τα πράγματα στη Κρήτη; Σε ποιά κατάσταση νομίζετε ότι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα όταν οι εκάστοτε υπουργοί διορίζονται απο τη Στοά Μακαντάση εκπροσωπώντας ντόπιες Μαφίες συμφερόντων;»

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More