Ανατροπή!!! Ο Τόνι κάνει πρόταση γάμου στην Τατιάνα

0 49

Πριν ξεσπάσει η καταιγίδα με τις αποκαλύψεις και τη δολοφονική επίθεση, ο Τόνυ έχει ενημερώσει την Τατιάνα ότι πλέον είναι ελεύθερος να είναι μαζί, αφού έχει ζητήσει διαζύγιο από την Αννα. Ετσι ο έρωτας της Τατιάνας με τον Τόνυ όσο πάει και φουντώνει, αλλά παράλληλα έχει ξεφύγει από τα στενά όρια.

Σε μια από τις εξόδους του ζευγαριού ξαφνικά έρχονται αντιμέτωποι με τον Αλέξανδρο, ο οποίος στην αρχή παραξενεύεται αλλά δεν αργεί να καταλάβει ότι κάτι ερωτικό υπάρχει μεταξύ τους. Ο Τόνυ και η Τατιάνα έχουν πια συνειδητοποιήσει πως αυτό που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πιο δυνατό απ’ ό,τι πίστευαν και ο Τόνυ παίρνει δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις. Η μια είναι αν μείνει μόνιμα στην Ελλάδα κοντά στην αγαπημένη του και η άλλη να προσχωρήσει τη σχέση του μαζί της. Η απόφασή του αυτή είναι οριστική και αιφνιδιάζοντας στην κυριολεξία την Τατιάνα, της κάνει επίσημα πρόταση γάμου!

Πηγή

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.