Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ανατροπή! Ο παπάΜιχάλης λέει το μυστικό που γνωρίζει στον Άγγελο

Σασμός Spoiler: Μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική σκηνή αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός ανάμεσα στον παπά Μιχάλη και τον Άγγελο. Οι δυο τους θα έχουν μια πολύ δυνατή συνάντηση στην οποία θα ειπωθούν μεγάλες αλήθειες.

Σασμός Spoiler: Ανατροπή! Ο παπάΜιχάλης λέει το μυστικό που γνωρίζει στον Άγγελο

Ο παπά Μιχάλης νιώθει την ανάγκη να συναντήσει τον Άγγελο και να του πει όλα όσα ξέρει για το παρελθόν της μητέρας του, Ανθούλας. Ο ίδιος τον καλεί να συζητήσουν και ο Άγγελος δέχεται την πρόταση του και τον συναντά την επόμενη κιόλας στιγμή.

Ο παπάς του λέει εξ αρχής πως ο λόγος της συνάντησης τους είναι η συχωρεμένη η μητέρα του. Έτσι, μια αναδρομή στο παρελθόν ξεκινά και οι αλήθειες βγαίνουν στην φόρα με κάθε κόστος. Ο Άγγελος μαθαίνει πως πατέρας του είναι ο Μάρκος ο Βρουλάκης και πως η μητέρα του η Ανθούλα μετά που τον γέννησε έδωσε μόνη της τέλος στην ζωή της. Η αλήθεια ακούγεται για πρώτη φορά από το στόμα του παπά και ο Άγγελος σοκάρεται με τις αποκαλύψεις αν και κάποια από όσα του λέει τα γνώριζε ήδη.

Το μυστικό αυτό μπορεί να το γνώριζαν αρκετοί αλλά κανείς ποτέ δεν τόλμησε να το ξεστομίσει για να μην φουντώσει περεταίρω η βεντέτα των δυο οικογενειών. Πως θα βρει η επόμενη μέρα τον Άγγελο στην σειρά Σασμός μετά από όλα όσα θα του πει ο παπά Μιχάλης;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.