Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις για την Θοδώρα και τον Γιώργη

Σασμός Spoiler: Η Αλίνα Κωτσοβούλου, καλεσμένη στο Happy Day, μίλησε για τη σειρά Σασμός κάνοντας αποκαλύψεις τόσο για την Άννα, όσο και για την τηλεοπτική της κόρη, την Θοδώρα. Μητέρα και κόρη θα έχουν έναν έντονο διάλογο σύντομα, με την Θοδώρα να της αποκαλύπτει πως εκείνη κατέθεσε ψεύτικά για τον Πετρή.

Σασμός Spoiler: Ανατρεπτικές οι εξελίξεις για την Θοδώρα και τον Γιώργη

Η Άννα βλέπει το παιδί της να μαραζώνει στον γάμο της με τον Γιώργη, όμως δε μπορεί να αντιδράσει. Γνωρίζει πως έχει σφάλει με την συμπεριφορά της, για αυτό και προσπαθεί να την συμβουλεύσει κατάλληλα, ώστε να αντέξει αυτός ο γάμος.

Μάλιστα, η Άννα δείχνει πως χαίρεται που τα παιδιά της “χωρίστηκαν”, καθώς η Θοδώρα δείχνει για πρώτη φορά πως της λείπει πολύ ο μικρός της αδελφός. Αυτό ανακουφίζει την ηρωίδα της σειράς, η οποία αντιλαμβάνεται πως παρά τις κόντρες, τα αδέλφια τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Αναφορικά με τις εξελίξεις που ακολουθούν, η Αλίνα Κωτσοβούλου δήλωσε πως η Άννα θα στέκεται πάντοτε δίπλα στην Θοδώρα, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, ένα νέο έρχεται οσονούπω, το οποίο θα φέρει χαμόγελα στην οικογένεια. Η Θοδώρα θα μάθει πως είναι έγκυος, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να μη την χωρίζει. Αυτό θα είναι και το μέλλον της, στη σειρά: Μία οικογένεια ευτυχισμένη, ήσυχη, χωρίς ίντριγκες και βάσανα.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα αλλάξει πάρα πολύ, με τον θάνατο του Πετρή να της δίνει το πράσινο φως για την τεράστια ανατροπή. Η αδίστακτη, πονηρή κι εγωίστρια Θοδώρα, θα μεταμορφωθεί σε μία κοπέλα που μοιράζει αγάπη, στοργή και φροντίδα σε όποιον το έχει ανάγκη. Ο Γιώργης θα παραμείνει στο πλευρό της, ως το τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.