Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ανακοίνωση ΕΣΡ για εκπομπές που παρουσίασαν ”φάρμακα” κατά του κορωνοϊού

5

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι τηλεοπτικοί σταθμοί: a.Epsilon, Kontra, Βεργίνα TV, μετέδωσαν ψευδή πληροφόρηση ως αληθή, και, ειδικότερα, απέδωσαν σε εμπορικά προϊόντα, αποκαλούμενα ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ και ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ιδιότητες που δήθεν προστατεύουν όσους (τα αγοράζουν και) τα χρησιμοποιούν από τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό COVID19, θέτοντας έτσι δυνητικά σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία ,και ,ιδίως, (ακόμη και) σε κίνδυνο ζωής τηλεθεατές που ενδέχεται να εκλάβουν τις σχετικές διαβεβαιώσεις ως σοβαρές και αληθείς.

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθησαν οι λειτουργούσες τους τηλεοπτικούς σταθμούς εταιρείες σε ακρόαση για την Τρίτη, 12 Μαΐου 2020, και ώρα 11.00.

Σχετικό νέο:

Δυστυχώς- Νεκρός ο πατέρας της Κατερίνας Γκαγκάκη

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Κατερίνα Γκαγκάκη αφού ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή. Ήταν κάτι που φοβόταν… και ανησυχούσε πολυ για την υγεία του.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης της γάτας να κάθεται πάνω στο κρεβάτι και έγραψε: Μην τον περιμένεις. Δε θα γυρίσει πια. Αντίο μπαμπά μου.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν η Κατερίνα Γκαγκάκη χρειάστηκε να απουσιάσει κάποιες μέρες από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα στην οποία εμφανιζόταν προκειμένου να είναι στο πλευρό του πατέρα της.

Δείτε παρακάτω τη συγκινητική της ανάρτηση.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter: