Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ANT1 – Θύμα κορονοϊού οι Άγριες Μέλισσες

Συγκεκριμένα, ο covid-19 χτύπησε για ακόμη μια φορά την πόρτα… στο Διαφάνι με αποτέλεσμα οι «Αγριες Μέλισσες» να κινδυνεύουν να μην πετάξουν στον αέρα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκινούν τα νέα επεισόδια για το 2022.

Ωστόσο, επειδή η κατάσταση φέτος είναι πιο σκληρή από ποτέ από άποψη ανταγωνισμού, από τη μια δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια η σειρά να μην βγει στον αέρα ειδικά την άλλη εβδομάδα που μπαίνει στη μάχη και το MasterChef και από την άλλη φοβούνται εκεί στο Μαρούσι μην τυχόν ξεμείνουν από επεισόδια, καθώς έχουν σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς λόγω πολλών κρουσμάτων.

Ετσι, στο πρόγραμμα αποφάσισαν να περιορίσουν τα επεισόδια των Αγριων Μελισσών σε δυο την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Τρίτη για να μην χάσουν τηλεθεατές και από την άλλη να ρίξουν έστω και άτσαλα στη μάχη τη σειρά παραγωγής Cosmote TV με τίτλο 42C που προβλήθηκε πέρσι στην πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ που αριθμεί 8 επεισόδια και το οποίο θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη για να καλύψουν το κενό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς – Ο Στάθης ορμάει στον Λυκούργο: «Σε είχα για φίλο»

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.