Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Η πρώτη κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι μετά τον τελικό του The Bachelor

Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε ανάμεσα σε 25 γυναίκες την Αθηνά New York για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στον τελικό του The Bachelor.

Ο γοητευτικός εργένης χάρισε στην εκρηκτική ξανθιά ένα εντυπωσιακό μονόπετρο με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη, κάνοντάς της ερwτική εξομολόγηση.

Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η πρώτη συνέντευξη του ζευγαριού που παραχώρησε στον Γιάννη Πουλόπουλο, με τον Αλέξη Παππά και την Αθηνά New York να κάνουν αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

«Έχω κάνει τόσα παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν. Όπως είπα και στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε πολλές στιγμές μαζί, να περάσουμε καλά και να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε συχνά δεδομένου ότι ότι υπάρχει χιλιομετρική απόσταση» αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς.

«Θέλω στον γάμο να χορεύω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε ωραίο παπά, να έχουμε άσπρα περιστέρια. Ήθελα να παντρευτώ Σαντορίνη αλλά πήγαμε εκεί και ήταν σαν να ήταν γάμος. Θέλω ένα νησί πολύ fun όπως η Κρήτη. Ή Ικαρία ή Κύπρο, μου αρέσουν όλα τα νησιά» σχολίασε η Αθηνά New York για τον γάμο τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.