Αλέξανδρος και Άννα πνιγμένοι στον πόνο τους !

0 15

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς τατουάζ θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του Αλέξανδρου και της Άννας, ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό τους. Η Άννα και ο Αλέξανδρος προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν το χωρισμό τους όσο πιο γρήγορα μπορούν. Οι αναμνήσεις και όλα αυτά που έχουν περάσει φαίνεται ότι τους πνίγουν και νιώθουν πάρα πολύ δυστυχισμένοι!

Η Άννα θα αρχίσει να ελπίζει ότι κάποια στιγμή η μητέρα της θα συνέλθει από αυτό που έχει πάθει και θα σταθεί στο πλευρό της. Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι η οικογένεια Μελά τρέχει πανικόβλητη, ώστε να προλάβουν τις προετοιμασίες για το γάμο του Ορφέα και της Ελένης. Ωστόσο ο Ορφέας αλλάζει και παίρνει την επικίνδυνη προσωπικότητα του και σκοτώνει άλλο ένα θύμα! Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι στο Λονδίνο όλοι είναι ευτυχισμένοι με την Αμαλία μιας και βελτιώνεται συνεχώς η υγεία της !

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.