Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ακόμη ένα μυστικό του Νικήτα βγαίνει στην φόρα

Ήλιος Spoiler: Ένας πολύ άγριος καυγάς θα δούμε να πραγματοποιείται ανάμεσα στον Νικήτα και την Λήδα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος που μπορεί να φέρει το ζευγάρι και ένα βήμα πριν το χωρισμό.

Ήλιος Spoiler: Ακόμη ένα μυστικό του Νικήτα βγαίνει στην φόρα

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά οι δυο τους αλλά ο έρωτας τους είναι αρκετά δυνατός έτσι ώστε να δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα στην σχέση τους. Ποιος είναι ο λόγος όμως που ο Νικήτας και η Λήδα θα τσακωθούν στην σειρά Ήλιος;

Ο λόγος για τον οποίο η Λήδα και ο Νικήτας θα έχουν μια άγρια σύγκρουση είναι ο αδερφός του άνδρα, ο οποίος εμφανίζεται στην σειρά, ταράζοντας τις ισορροπίες του ζευγαριού. Η Λήδα είναι αυτή που θα τον ανακαλύψει τυχαία στο νοσοκομείο όπου θα βρεθεί σαν ασθενής και θα παγώσει στην κυριολεξία με αυτά που θα της πει.

Ο άγνωστος άνδρας μέχρι στιγμής για την ίδια, της αποκαλύπτει, χωρίς να ξέρει ότι είναι ζευγάρι με τον αδερφό του, την σχέση που έχει με την Νικήτα με την Λήδα να σοκάρεται ακούγοντάς τον. Την επόμενη κιόλας στιγμή συναντά τον Νικήτα και ένας ομηρικός καυγάς ανάμεσα τους ξεσπά.

Η Λήδα του λέει γιατί δεν της είχε πει τόσο καιρό πως έχει αδερφό και πόσα μυστικά της κρατά ακόμα κρυμμένα. Ο Νικήτας κάνει ότι μπορεί για να απολογηθεί λέγοντας την πως έχουν απομακρυνθεί πολλά χρόνια τώρα και δεν έχουν πια σχέσεις. Η κατάσταση, μετά από όσα της λέει, ηρεμεί και η Λήδα κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Νικήτα να τα ξανά βρει με τον αδερφό του στην σειρά Ήλιος. Θα το δεχθεί αυτό ο Νικήτας;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.