Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις έως 19 Ιανουαρίου 2020

16


Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, επιτέλους! Παλαιά ερωτικά προβλήματα ξεπερνιούνται και νέα ξεκινήματα έρχονται!
Τα «ΜΗ»: 2ο μπόλικη η δουλειά και καλά κάνεις, αφού ευνοείσαι (έστω επαγγελματικά) αυτήν την εβδομάδα! Εσύ αντίθετα του 3ου, βιώνεις και ερωτικές, αλλά και επαγγελματικές σκληρές ρήξεις…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παθιασμένα μηνύματα, τύχη, επίτευξη στόχων και αξιόλογες γνωριμίες έρχονται 2ο και 3ο δεκαήμερο! Ναι στα ταξίδια!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μπορεί ο έρωτας να σε εκπλήξει ευχάριστα αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο τα προκλητικά νεύρα σου, ενδεχομένως να τα διαλύσουν όλα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, γνωριμίες, καλοπέραση, ευχάριστες μετακινήσεις και απαλλαγές από ερωτικά προβλήματα, 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Ναι στο βελτιωμένο σεξ και στο… γέμισμα του πορτοφολιού 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι στους καυγάδες λόγω ζήλιας και απαιτητικότητας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, η ερωτική σου τύχη είναι στο έπακρο και θα το καταλάβεις ξαφνικά! Έρχεται κάτι απρόσμενα θετικό που θα σε συναρπάσει! Εσύ του 2ου, ώρα να κοιτάξεις πιο σοβαρά τα ερωτικά σου! Νέα σοβαρή σχέση ή επισημοποίηση;
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για την συντροφική σου ζωή. Ώρα να πληρώσεις… Ή αν ήσουν καλό παιδί, να πληρωθείς!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν αποφύγεις νεύρα και κόντρες 1ο δεκαήμερο, η συντροφική ζωή ξεπερνά αυτήν την εβδομάδα, κάθε πρόβλημα που σε βασάνιζε μέχρι τώρα!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ξέχνα τους έρωτες… Δουλειά και μόνο δουλειά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις μία απόλυτα ερωτική εβδομάδα, γεμάτη γλέντια, τύχη, κατακτήσεις και εκπλήρωση επιθυμιών! Το ίδιο και εσύ 1ο δεκαήμερο, που δέχεσαι ερωτικές εξομολογήσεις, χαρούμενες εκπλήξεις, ακόμα και προτάσεις γάμου!
Τα «ΜΗ»: Στα «Μη» δεν υπάρχει Παρθένος guys! Γλεντήστε το!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επιτέλους 1ο δεκαήμερο! Ο έρωτας στο προσκήνιο, οι πληγές έχουν κλείσει και όλα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς! Καιρός δεν ήταν;
Τα «ΜΗ»: 2ο εσύ ασχολήσου με τα οικογενειακά σου αυτήν την εβδομάδα! Αξίζει! Εσύ του 3ου θα ασχοληθείς θες δεν θες με τα του σπιτιού, αφού έρχονται δυσάρεστες εξελίξεις… Α και το νου σου, ε; Μακριά από τον πρώην!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το επικοινωνιακό σου, είναι το ατού σου! Καυτές συζητήσεις, ακόμα πιο καυτές συναντήσεις, επίτευξη στόχων και φλερτ ασταμάτητο 2ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μάλλον παίρνεις θάρρος με τα ξαφνικά καλά που θα σου φέρει ο ερωτικός τομέας, φουσκώνουν τα μυαλά σου και τα γκρεμίζεις όλα με τα νεύρα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα μήνυμα, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα ή μία συνάντηση, θα σε κάνει να χαρείς και πάλι, αφού θα τα αλλάξει όλα!
Τα «ΜΗ»: Αισθησιακές στιγμές και χρήμα 2ο και 3ο δεκαήμερο! Μακάρι να μην τα κατέστρεφες όλα και με τα νεύρα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απόλαυσε τύχη και εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής και ιδίως στον έρωτα! Εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα! Χαμογέλα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πας… ταμείο. Πόσο μυαλό έβαλες, τι έμαθες, είσαι προετοιμασμένος για την καταλυτική αλλαγή που θα έρθει; Τώρα όλα πληρώνονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Στα κρυφά, στα παράνομα, στα υπερσυναισθηματικά, στα απωθημένα… Εκεί θα βρεις την ερωτική χαρά 2ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Όχι στα νεύρα και τις κόντρες βρε 1ο, ξανά… Το ξέρω ότι σοκάρεσαι με αυτά που συμβαίνουν, αλλά ψυχραιμία!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φιλικά και ερωτικά καλύτερα από ποτέ 2ο και 3ο δεκαήμερο! Γνωριμίες, φλερτ, νέα ξεκινήματα, εκπλήξεις και θετικές αλλαγές! Εσύ του 1ου, ετοιμάσου για να ανέλπιστο, το ξαφνικό, το απρόσμενο! Όλα βελτιώνονται χωρίς καν να το περιμένεις!
Τα «ΜΗ»: Δεν έχουμε «Μη» αυτήν την εβδομάδα Ψαράκια! Όλα σούπερ!

Πηγή: oroskopos.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.