Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αθηνά και Ιάκωβος χωρίζουν οριστικά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Όλα ξεκινούν από μία βόλτα στο βουνό. Ο Ιάκωβος και η Αθηνά ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Πότης καραδοκεί. Σύντομα, όλο το χωριό θα μάθει τα νέα για το παράνομο ζευγάρι, με την Αθηνά να αισθάνεται μεγάλη ντροπή κι ανασφάλεια.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αθηνά και Ιάκωβος χωρίζουν οριστικά

Έναν μεγάλο τσακωμό θα σκηνοθετήσει ο Ιάκωβος, στην γη της ελιάς. Ο πρωταγωνιστής, απελπισμένος από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να προστατεύσει την Αθηνά, πληγώνοντάς τη.

Για να την προστατεύσει, ο Ιάκωβος παίρνει μία σημαντική απόφαση. Μαζεύει τα πράγματά του, με σκοπό να φύγει μόνιμα στην Ισπανία, πλάι στον Στέφανο και στην Ελένη.

Για να το καταφέρει αυτό, ο Ιάκωβος σκηνοθετεί έναν τσακωμό, στην γη της ελιάς, βγάζοντας την Αθηνά εκτός εαυτού. Εκείνη θυμώνει πολύ μαζί του και το ζευγάρι χωρίζει οριστικά.

Ο Ιάκωβος πέτυχε τον σκοπό του: έκανε τον χωρισμό αυτόν λιγότερο επώδυνο για την αγαπημένη του Αθηνά. Το εισιτήριο για Ισπανία δεν έχει επιστροφή και όλοι στην οικογένεια ξεσπούν για την απόφαση να τους εγκαταλείψει ξανά. Όσο για την Αθηνά; Μαζεύει τα κομμάτια της και συνεχίζει τη ζωή της στη Μάνη, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη της σε όλους…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.