Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Με 15 λεπτά αυξημένη η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Με 15 λεπτά αυξημένη η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr)- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΝΑΤ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

ΝΕWS: Κατώτατη εγγυημένη στα 35 λεπτά το κιλό, 15 λεπτά δηλαδή πάνω από πέρσι. Παράλληλα, προβλέπεται και μπόνους δυο ταχυτήτων ανάλογα την ποιότητα 2 ή 3 λεπτών ανά κιλό. Την τιμή αυτή δίνει η εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας για τα συμβόλαια της νέας χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως εξηγεί ο κ. Ρεντζιάς, η αύξηση των 15 λεπτών σε σχέση με τα περσινά συμβόλαια δόθηκε για τη στήριξη των παραγωγών λόγω του αυξημένου ενεργειακού και όχι μόνο κόστους. Η εξέλιξη αυτή, τονίζει ο κ. Ρεντζιάς έχει φέρει μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις των παραγωγών ενόψει της νέας σποράς.

Θετική χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή με την ανακοίνωση σχεδόν διπλής εγγυημένης κατώτατης τιμής από πέρσι και ο κ. Χρήστος Σιδερόπουλος, πρώην πρόεδρος του ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών. Όπως όμως λέει αποτελούν μεγάλο βραχνά για τους παραγωγούς, οι υπέρογκες αυξήσεις στα λιπάσματα και την ενέργεια…

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Με 15 λεπτά αυξημένη η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ

Το Νοέμβριο οι σπορές στη Μαγνησία
Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τις σπορές του φθινοπώρου οι αγρότες της Μαγνησίας, τονίζει από την πλευρά του στον ΑγροΤύπο, ο κ. Θανάσης Κούντριας από την Αγρομηχανική Βόλου. Σίγουρα όπως λέει η κατώτατη εγγυημένη τιμή των 38 λεπτών στα συμβόλαια αναμένεται να τονώσει το ηθικό των παραγωγών, που λόγω του κόστους το σκέπτονταν πολύ φέτος για το τί θα βάλουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν αρχίσει ήδη οι παραγωγοί να αγοράζουν λιπάσματα για τη νέα χρονιά, αλλά η σπορά στην περιοχή αναμένεται να καθυστερήσει λόγω και της μεγάλης ανομβρίας.

Έντονο ενδιαφέρον και για το κριθάρι
Εξίσου έντονο με το ενδιαφέρον των παραγωγών για καλλιέργεια σκληρού σίτου είναι ήδη το ενδιαφέρον των αγροτών και για το κριθάρι, σημείωσε ο κ. Ρεντζιάς στον ΑγροΤύπο και σ’ αυτό ίσως βοηθήσει και τυχόν θέσπιση συνδεδεμένης ενίσχυσης για το προϊόν, όπως ακούγεται στη νέα ΚΑΠ.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Με 15 λεπτά αυξημένη η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ – Οι επικρατέστερες ημερομηνίες!

Οι  επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Νοεμβρίου 2022 είναι οι εξής:

Συντάξεις ΙΚΑ (πληρωμή με ΑΜΚΑ)

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022  με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού (όπως τους προηγούμενους μήνες)

Οι ημερομηνίες πληρωμής (με ΑΜΚΑ) των συντάξεων ΙΚΑ Νοεμβρίου 2022 είναι:

Το ΙΚΑ (www.ika.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

Το ΙΚΑ  θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

Ο ΟΑΕΕ (oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις  συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις  συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Συντάξεις  ΝΑΤ

Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Συντάξεις Δημοσίου (πληρωμή με ΑΜΚΑ)

Το Δημόσιο  θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

Το Δημόσιο  θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

(Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων ΔυνάμεωνΣωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Νοεμβρίου 2022  θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο)

Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων

ΕΦΚΑ-Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ Νοεμβρίου 2022 – Πληρωμή

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις

ΑΓΡΟΤΕΣ 2022: Έως 15 Οκτωβρίου έρχονται ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ για χαλάζια – ΟΠΕΚΑ Α21 επίδομα παιδιού πληρωμή δόση

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Προς πάγωμα εισφορών για ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ

ΚΥΑ- ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΓΡΟΤΩΝ : Το ΦΕΚ για τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ και την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΙΚΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.