Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Μελέτης έδωσε νέο spoiler: Η εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα στη σειρά!

17

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον Μελέτη στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε μία εξέλιξη που θα δούμε σύντομα στη σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω στους ήρωες!

Ο τηλεοπτικός Μελέτης είπε χαρακτηριστικά: «Ο έρωτάς μου για την “Πηνελόπη” είναι ο πιο καθαρός, τα συναισθήματα είναι καθαρά. Βέβαια, έχει μπει και ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο “Κλεομένης”, ένας ρόλος που εμένα δεν με ευχαριστεί.»!

Και υπογράμμισε: « Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο τρίγωνο. Θα προσπαθήσει πάρα πολύ να μου πάρει την Πηνελόπη. Θα υπάρξει μια εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα και περιμένω κι εγώ πώς και πώς να δω πώς θα μπορούν να συνυπάρχουν αυτοί οι δύο από εδώ και πέρα»!

Και υπογράμμισε: «Δεν βγαίνω πια γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου έτσι ώστε να μπορώ να διαβάσω και να είμαι έτοιμος για το γύρισμα»!

«Δεν μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου, προτιμώ να με ξέρουν οι άνθρωποι μέσω της δουλειάς μου και όχι μέσω μιας σχέσης. Είμαι πάρα πολύ καλά» πρόσθεσε ο ηθοποιός!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Μελέτης για τις Άγριες Μέλισσες!

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More