Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Το μεγάλο ψέμα του Κωνσταντή που τον ξεφτιλίζει -Βάζει φωτιά στο σπίτι των Σταμίρηδων

42


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες»

Η σειρά «Αγριες Μέλισσες» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό λόγω των ερμηνειών των ηθοποιών και φυσικά του απρόβλεπτου σεναρίου της.

Από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και σήμερα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν με αγωνία τις περιπέτειες στις οποίες μπαίνουν οι πρωταγωνιστές στις Αγριες Μέλισσες.

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις που ακολουθούν θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωινό», ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε στην εκπομπή το «Πρωινό», ότι θα δούμε στη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες ένα απίστευτο γεγονός.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο Κωνσταντής, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης, θα υποστηρίξει ότι πήγε και αυτός με τη Δρόσω, αλλά μόλις αποκαλυφθεί το ψέμα του, θα αποφασίσει να εκδικηθεί τις αδερφές Σταμίρη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Ξέρουμε ότι η Δρόσω είναι έγκυος και ότι το παιδί είναι του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής, όμως, διαδίδει στο χωριό ότι έχει πάει κι αυτός με τη Δρόσω για να υπερηφανευτεί. Κάποια στιγμή γίνεται μεγάλο κακό και μαζεύονται όλοι στον ενωμοτάρχη κι εκεί ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι. Στο Διαφάνι είναι Απόκριες και ο Κωνσταντής, επειδή έγινε ρεζίλι, για να εκδικηθεί όλες τις αδελφές Σταμίρη, πάει και βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης. Το θέμα είναι, θα καταρρεύσει όλο το πατρικό των αδελφών Σταμίρη; Πολύ τραγικές στιγμές…».

Η συγκλονιστική αυτή η εξέλιξη στις «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα που θα επηρεάσει όλους τους ήρωες της σειράς.

Πηγή: iefimerida.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More