Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Το βρόμικο σχέδιο του Κυπραίου με τη Δρόσω

191

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Κυπραίος όπως έχουμε δει κινείται με ύποπτο τρόπο και δεν διστάζει να φερθεί έως και αδίστακτα για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Μέχρι τώρα έχει εκτιμήσει ότι του είναι χρήσιμη και απαραίτητη η εμπιστοσύνη και η φιλία του Νέστορα. Η εκτίμηση που του έχει ο ταξίάρχος τίθεται σε αμφιβολία όταν βρίσκει το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο σπίτι του.

Ο Κυπραίος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση μ αυτό αλλά καταλαβαίνει ότι δεν τον πιστεύει ο Νέστορας κι ότι τον υποψιάζεται.

Έτσι ο δαιμόνιος Κυπραίος αποφασίζει να εκθέσει τη Δρόσω. Έτσι παίρνει το άλλο σκουλαρίκι της Μυρσίνης και κλέβει το χρυσό ρολόι του Νέστορα. Στη συνέχεια με τρόπο τα αφήνει στο συρτάρι της Δρόσως στο σπίτι των 3 αδελφών Σταμίρη.

Οι μόνοι δύο άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του είναι ο Κυπραίος και η Δρόσω. Κι ενώ ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το µυστήριο µε τα χαµένα χρυσαφικά, η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της ∆ρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Εκείνη προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν έκλεψε τίποτα, κατηγορώντας ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της.

Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δυο αδερφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα;

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply