Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

«Αγγελική»: Ο Στέφανος μαθαίνει για το βιασμό της Λένας και ότι ο Μιχάλης είναι αδερφός του

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha «Αγγελική». O Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του βίασε τη Λένα, αλλά και πως ο Μιχάλης είναι αδελφός του. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, οι σχέσεις του µε την Αθηνά διαταράσσονται για πάντα.

Οι αλλαγές στη ζωή του Μιχάλη και ο φόβος της Αθηνάς

Από τη στιγµή που ο Μιχάλης έµαθε πως είναι γιος του Αργυρού και πως η Λένα έπεσε θύµα βιασµού, η αντίστροφη µέτρηση έχει αρχίσει για να το µάθουν όλοι. Αυτό που τρέµει, όµως, η Αθηνά είναι µην το καταλάβουν τα παιδιά της και να διαλυθεί η οικογένειά της. Είναι σίγουρη πως αν φτάσει στα αυτιά του Στέφανου πως η µητέρα του απέκρυψε ένα τόσο µεγάλο µυστικό, δε θα τη συγχωρέσει. Και οι φόβοι της πρόκειται σύντοµα να επιβεβαιωθούν.

Ο Στέφανος μαθαίνει την αλήθεια

Σύµφωνα µε τις προσεχείς εξελίξεις, ο Στέφανος µαθαίνει όλη την αλήθεια για το Μιχάλη και το βιασµό της Λένας από τον πατέρα του. Ακόµη, ανακαλύπτει πως η Αθηνά γνώριζε τα πάντα και προσπάθησε όλα αυτά τα χρόνια να καλύψει την αδίστακτη πράξη του πατέρα του. ∆ε µπορεί να πιστέψει πως ο Μιχάλης είναι αδελφός του, αλλά και πως η Αθηνά επέλεξε να το κρατήσει κρυφό µόνο και µόνο για να µη δηµιουργηθεί σκάνδαλο στην οικογένειά της. Εξοργισµένος, οδηγείται στη µητέρα του και εκείνη συνειδητοποιεί πως ο Στέφανος έµαθε πια όλη την αλήθεια, αλλά και πως τίποτε από εδώ και στο εξής δε θα είναι το ίδιο.

Στέφανος και Αθηνά έρχονται σε ρήξη

Οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά ίσως σε πολύ µεγάλη ρήξη, που µοιάζει να είναι και οριστική για τη µεταξύ τους σχέση. Από την άλλη, η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει µε το Μιχάλη, ο οποίος της εξοµολογείται ότι και η Ελένη ξέρει για το βιασµό της. Έτσι, η ίδια αποφασίζει να τη συναντήσει και η Ελένη της αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής. Ακόµη και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της.

Η Ελένη πέφτει στην παγίδα της Αθηνάς

Τις επόµενες ώρες και ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα έµαθε, η Αθηνά στήνει µια παγίδα στην Ελένη, που θα την κάνει να αποκαλυφθεί. Η κοπέλα πηγαίνει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσµατα του επαναληπτικού τεστ, µη γνωρίζοντας, όµως, ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς. Εκεί, την περιµένουν αστυνοµικοί για να τη συλλάβουν, τους οποίους έχει καλέσει η Αθηνά. Ωστόσο, η Ελένη προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, ο οποίος τους εµποδίζει να µπουν και δεν τους επιτρέπει την έρευνα, αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλµα.

Η Αγγελική σε αδιέξοδο

Παράλληλα, η Αγγελική, µετά τη συζήτησή της µε την Ελένη, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει άµεσα από το κτήµα. Τότε, αποφασίζει να µιλήσει µε τη Δανάη για το ενδεχόµενο να µετακοµίσουν οι τρεις τους κάπου µακριά από τη Θήβα. Αυτή η απόφαση, όµως, πυροδοτεί την άσχηµη αντίδραση της µικρής και η Αγγελική είναι σε αδιέξοδο. Κι ενώ η µια ανατροπή διαδέχεται την άλλη, και ο Νικόλας προτρέπει την Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουν από εκεί µέσα. Ωστόσο, ο Δηµήτρης ακούει την Αγγελική και το Στέφανο να συζητούν µε τη Δανάη το ενδεχόµενο να µετακοµίσουν από το κτήµα και καταστρώνει καινούργιο σχέδιο εναντίον της.

Η Αθηνά εναντίον του Στέφανου

Την ώρα που ο Στέφανος είναι απογοητευµένος από την οικογένειά του, καταλαβαίνοντας πως όλοι κρύβουν ένοχα µυστικά, η Αθηνά ακόµη µια φορά δρα πίσω από την πλάτη του. Προκειµένου να γίνει πιο δυνατή απέναντι στην Αγγελική, συναντάει τον Παύλο και του ζητάει να αναλάβουν µαζί τη διεύθυνση της εταιρείας παραµερίζοντας το Στέφανο.

loading...