Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αγγελική: Ο ξαφνικός θάνατος που θα συγκλονίσει το κοινό

Ένας θάνατος έρχεται να ταράξει τα νερά στην Αγγελική. Μία ξαφνική απώλεια θα κλονίσει μία από τις ηρωίδες και θα προβληματίσει την οικογένεια των Αργυρών.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το youfly.com έχει το ρεπορτάζ για το ξαφνικό τέλος που θα γραφτεί στη ζωή ενός τραγικού προσώπου.

Λίγα επεισόδια μας χωρίζουν από το τέλος της δραματικής σειράς του Alpha Αγγελική και όλοι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια. Για μία εξ αυτών η είδηση αυτού του θανάτου δεν θα τη συγκλονίσει μόνο αλλά θα την κάνει να σκεφτεί το μέλλον της και το ρόλο που θέλει να έχει από δω και πέρα στην ιστορία.

Ποιος ήρωας συλλαμβάνεται – Ο ρόλος του Παύλου
Σύμφωνα με το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη η Τζένη (Νάντια Μπουλέ) ζητάει από τον πατέρα της να αναβάλλουν τα σχέδιά τους σχετικά με το ιπποφορβείο των Αργυρών. Εκείνος όμως χρησιμοποιώντας το θάνατο του Σταυριανού, την προτρέπει να καταδώσει τον Παύλο (Ιωάννης Παπαζήσης).

Συμπτωματικά όμως εκείνος τους παρακολουθεί και αντιλαμβανόμενος την απάτη της Τζένης αποφασίζει να καταδώσει τον μέλλοντα πεθερό του. Μάλιστα για τη Τζένη το χτύπημα θα είναι βαρύ, καθώς θα δει τη σύλληψη του πατέρα της από την τηλεόραση.

Η Τζένη καταρρέει. Ζητά εξηγήσεις από τον Παύλο, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα για την κομπίνα που έστηναν. Η μόνη λύση για εκείνη είναι η φυγή. Ο Παύλος από την άλλη εμφανίζεται ως άλλος σωτήρας της οικογενειακής επιχείρησης.

Η Τζένη καταρρέει – Ο θάνατος που θα τη συγκλονίσει
Ο Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) δεν αντέχει την πίεση μετά την φυλάκισή του και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Τζένη ανησυχεί για τον πατέρα της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τελικά, ο Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) χάνει τη μάχη με τη ζωή και πεθαίνει, στη σειρά Αγγελική. Η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του, ενώ δέχεται παρηγοριά από την Αγγελική.

Η Τζένη σε μια στιγμή αποκαλύψεων της εξομολογείται ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Ο Χανδρινός πεθαίνει και αφήνει πίσω του πολλές ανοιχτές υποθέσεις, στη σειρά Αγγελική. Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει για την πρωταγωνίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.