Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ήλιος Spoiler: Σοκ η Αλίκη αναίσθητη

Ήλιος Spoiler: Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα στους πρωταγωνιστές. Ο Άρης και η Εύα θα βρουν την μητέρα τους, την Αλίκη, αναίσθητη, στη σειρά Ήλιος. Ο πόνος που καλείται να αντιμετωπίσει η ηρωίδα μας, είναι μεγάλος.

Ήλιος Spoiler: Σοκ η Αλίκη αναίσθητη – Άρης και Εύα την βρίσκουν

Δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Το είναι της υποφέρει. Όλα γύρω της, τής θυμίζουν το φρικτό λάθος που έκανε κάποτε. Μαζί με την Αλεξάνδρα έβαψαν τα χέρια τους αίμα και αυτό είναι αδύνατο να ξεχαστεί.

Αυτό θεωρεί πως πληρώνει τώρα, με τον θάνατο του Φίλιππου. Θεωρεί πως η μοίρα την τιμωρεί, παίρνοντας από τη ζωή της ένα πολύ σημαντικό κι αγαπημένο της πρόσωπο. Τα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά της, θα είναι πολύ άσχημα…

Το πτώμα ενός άντρα εντοπίζεται, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Η είδηση αυτή ηχεί σαν βόμβα στα αυτιά της πρωταγωνίστριας. Μη μπορώντας να αντέξει το βάρος, πέφτει στο έδαφος.

Ο Άρης και η Εύα βρίσκουν την Αλίκη σε άσχημη κατάσταση, στη σειρά Ήλιος. Την πλησιάζουν και της υπόσχονται πως δε θα φύγουν από το πλευρό της. Η Αλίκη παίρνει μια ανάσα παρηγοριάς, χωρίς να αλλάζει κάτι μέσα της.

Ο άντρας που εντοπίζεται νεκρός, χάθηκε από τα δικά της χέρια. Ο επιχειρηματίας Απόστολος Βολίδης είναι εκείνος που έχει στιγματίσει τη ζωή της. Ο Δημήτρης αναλαμβάνει την υπόθεση και ο τρόμος την κυριεύει.

Πώς θα αντιδράσει ο αγαπημένος της, όταν μαθευτεί η σκληρή αλήθεια; Τί μυστικό κρύβεται πίσω από αυτή την φρικτή δολοφονία;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

loading...