Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης παθαίνει αμνησία

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές καθώς η εξαφάνιση του Δημήτρη Λαϊνά θα προκαλέσει αναταραχές στην πόλη της Καβάλας. Ο Δημήτρης στην σειρά Ήλιος θα βιώσει σε λίγο καιρό την πιο δύσκολή περίοδο της ζωής του αφού η αγαπημένη του Αλίκη θα του ομολογήσει τα πάντα για τον φόνο που διέπραξε στο παρελθόν. Παράλληλα ο ίδιος αναλαμβάνει μια σοβαρή υπόθεση και εξαφανίζεται.

Ο Δημήτρης έχει αμνησία
Η εξαφάνιση του αστυνόμου στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα προκαλέσει φόβο στους πάντες. Η Αλίκη απελπισμένη νομίζει πως ευθύνεται η ίδια για αυτή την εξαφάνιση. Ο Δημήτρης μετά από μέρες βρίσκεται αναίσθητος σε ένα ερημικό σπίτι όπου θα βρεθεί μια γυναίκα και θα τον βοηθήσει να γίνει καλά. Η Νάντια η γυναίκα που θα βρεθεί στον δρόμο του, κάνει τα πάντα για να τον φροντίσει παρόλο που ο ίδιος δεν θυμάται τίποτα.

Ο Δημήτρης κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρει την μνήμη του και παράλληλα προσπαθεί να αποφύγει την Νάντια η οποία τον πιέζει αρκετά με σκοπό να μάθει πράγματα για αυτόν. Στην πορεία οι δύο τους όμως σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΤiVi, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα θανάσιμο κίνδυνο.

Πόσο θα επηρεάσει η αμνησία του Δημήτρη στην σειρά Ήλιος τον χαρακτήρα του στην εξέλιξη της υπόθεσης; Πόσο γρήγορα θα την ξεπεράσει και θα επιστρέψει στην κανονική του ζωή;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.