Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ήλιος Spoiler – Λήδα: «Νικήτα, σώσε με»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Ήλιος, έρχεται γεμάτος ανατροπές. Όλοι προσπαθούν να κολλήσουν τα σπασμένα τους κομμάτια.

Ο Φίλιππος τους έχει αποχαιρετήσει οριστικά, με τον Δημήτρη και την Διώνη να αναζητούν απεγνωσμένοι την λύτρωση. Η Αλίκη υποφέρει βουβά.

Η Λήδα προσπαθεί να παρηγορήσει το παιδί της, αλλά και να σταθεί στα πόδια της, μετά τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα που της άφησε η έκρηξη. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Νικήτας, ο οποίος επισκέπτεται για λίγο καιρό την Καβάλα, προκειμένου να την βοηθήσει σε ό, τι χρειαστεί. Το ζευγάρι, όμως, αποφασίζει να πάρει χωριστούς δρόμους…

Η Λήδα και ο Νικήτας απομακρύνονται

Ο Νικήτας ξεκαθαρίζει στην Λήδα πως δε μπορεί να επιστρέψει στην Καβάλα, γιατί θέλει να φτιάξει μια νέα ζωή, στη σειρά Ήλιος. Αντίστοιχα, η Λήδα δε μπορεί να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει. Εκεί έχει τη δουλειά της, το παιδί της, εκεί χάθηκε ο Φίλιππος και πρέπει να στηρίξει τους δικούς του ανθρώπους.

Έτσι, το ζευγάρι χωρίζει. Κρατούν μια τυπική σχέση από απόσταση, δεν είναι, όμως, το ίδιο. Ζουν τις ζωές τους, με την γλυκιά παρηγοριά που τους χαρίζει ένα τηλεφώνημα. Βέβαια, τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά, με έναν τρόπο απρόσμενο! Η Λήδα θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο, με αποτέλεσμα η ζωή της να κρέμεται από μία κλωστή.

Ο Νικήτας θα μάθει για τη Λήδα, στη σειρά Ήλιος και θα τρέξει στην Καβάλα! Θα παλέψει για την αγαπημένη του, με τον έρωτά τους να φουντώνει. Νέες περιπέτειες περιμένουν τους πρωταγωνιστές, ενώ θα προστεθούν κι άλλοι ηθοποιοί στο δυνατό καστ. Μία ανατρεπτική χρονιά έρχεται, με τον Ήλιο να ανατέλλει!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.