Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ήλιος – ANT1: Ο νέος ηθοποιός που εισβάλλει στη ζωή της Εύας

Ακόμη μία άφιξη στην αγαπημένη μας σειρά. Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη ζωή της Εύας

με τους πρωταγωνιστές να ανεβάζουν την πρώτη φωτογραφία τους από τα γυρίσματα! Ο ηθοποιός Νικόλας Χαλκιαδάκης έρχεται στα νέα επεισόδια “Ήλιος”, στον ρόλο του Ιάσωνα. Ενός νεαρού, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα νέα επεισόδια θα βρουν τους πρωταγωνιστές σε άσχημη κατάσταση. Ο θάνατος του Φίλιππου έχει σκορπίσει παντού την θλίψη και τον πανικό. Η δεξίωση του Δημήτρη και της Αλίκης έχει εξελιχθεί σε μεγάλη τραγωδία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος τους Φίλιππος χάθηκε τόσο άδικα, δολοφονήθηκε τόσο σκληρά κι απάνθρωπα.

Οι έρευνες ξεκινούν στο τμήμα της Καβάλας. Ο Λαϊνάς επιστρέφει, αποφασισμένος να ρίξει φως στην υπόθεση. Η Λήδα, παρά τα τραύματά της, αναλαμβάνει ξανά θέση στο νοσοκομείο, βοηθώντας όσους τραυματίστηκαν στην έκρηξη. Η Αλίκη, προσπαθεί να σταθεί τόσο την Αλεξάνδρα, όσο και στα παιδιά της. Μάλιστα, η Εύα φαίνεται πως έχει χάσει τον εαυτό της, την ελπίδα της…

Ο ηθοποιός Νικόλας Χαλκιαδάκης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, από τα γυρίσματα της σειράς Ήλιος. Πρόσφατα, τον συναντήσαμε και στον “Σιωπηλό Δρόμο” στο MEGA, στον ρόλο ενός αστυνομικού, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εξέλιξη της απαγωγής.

Ο Ήλιος έρχεται γεμάτος ανατροπές. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Μία νέα ιστορία ξεδιπλώνεται και όλα αλλάζουν…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...