Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ήλιος (4/2): Ο Δημήτρης αποκαλύπτει τα πάντα για τη Μυρτώ – Είναι έτοιμος να αποσπάσει την ομολογία του Γιάννη

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει στο αποψινό (4/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, καθώς ο Δημήτρης είναι έτοιμος να αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από την υπόθεση της Μυρτώς.

Τι θα δούμε σήμερα (4/2) στον Ήλιο
Ο Δημήτρης υποπτεύεται πως πίσω από την κλοπή κρύβεται κάποιος που δουλεύει στην εταιρεία της Αλεξάνδρας.

Ο Μάρκος τρομοκρατείται βλέποντας την Αστυνομία στο γραφείο και κάνει ό,τι μπορεί για να μην καταφέρουν να τον συνδέσουν με την επίθεση στην Αλίκη… Ο Δημήτρης ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τη Μυρτώ και ο Δήμος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη…

Η Εύα καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος της είπε ψέματα, το σκάει από το σπίτι της και πάει να τον αντιμετωπίσει… Ο Φίλιππος προσπαθεί να την εντοπίσει. Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να αποσπάσει την ομολογία του Γιάννη…

Τραγωδία στον Ήλιο: Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στην εντατική

Μία αληθινή τραγωδία πρόκειται να σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Δημήτρης θα βρεθεί να χαροπαλεύει στην εντατική εξ΄αιτίας της Αλίκης.

Η Εύα περνά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου και η Αλίκη που συνειδητοποιεί ότι ο απαγωγέας της κόρης της είναι ο παραλίγο βιαστής της, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Δημήτρης τη σώζει την τελευταία στιγμή, όχι όμως και τον εαυτό του.

Η Εύα ξυπνά τρομαγμένη μέσα σ’ ένα βαν, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται να φύγει χωρίς εκείνη. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό της, κερδίζοντας έδαφος από τις μαρτυρίες της Αλεξάνδρας και του Πέτρου. Η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί η κόρη της. Εντρομη θα ανακαλύψει ότι ο απαγωγέας της Εύας είναι ο παραλίγο βιαστής της.

«Χριστέ μου. Το παιδί μου κινδυνεύει. Δεν το έσκασε μαζί του με τη θέλησή της. Την απήγαγε», αναφωνεί και συνειδητοποιεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Την ίδια ώρα η Εύα περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος της λέει ανοιχτά πλέον ποιες είναι οι προθέσεις του.

Ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο, γνωρίζοντας πως ο πραγματικός του στόχος είναι η ίδια. Ταυτόχρονα, η Εύα παίζει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθειά της να το σκάσει. Ο Φίλιππος φτάνει έντρομος στο σημείο που φαίνεται ότι βρίσκεται η κόρη του.

Τελικά τη βρίσκει αλλά ο Μάρκος έχει καταφέρει να φύγει. «Κοριτσάκι μου, όλα τελείωσαν», της λέει και τη σφίγγει στην αγκαλιά του.

Ο Μάρκος διαφεύγει τη σύλληψη

Ο Μάρκος δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμμονή του για την Αλίκη και πηγαίνει στη φάρμα. Την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί και ο Δημήτρης που έχει πάει για να την προστατέψει, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ενας θόρυβος θα τρομάξει την Αλίκη και θα στρέψει το όπλο της προς την κατεύθυνση που στέκεται ο Δημήτρης. Το κακό αποφεύγεται την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα που δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα όσα πέρασε, αλλά και την Αλίκη που έχει βάλει στόχο να εντοπίσει τον Μάρκο με κάθε τίμημα. «Δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνεις. Εχει αναλάβει η αστυνομία να τον εντοπίσει», της επισημαίνει, αλλά εκείνη είναι αμετακίνητη. Ο Δημήτρης προσπαθεί κι εκείνος να την πείσει να σταματήσει να προκαλεί τον Μάρκο και να θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Η Αλίκη κάνει ωστόσο μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να προκαλέσει τον Μάρκο.

Έτσι θα βρεθεί ο Δημήτρης να χαροπαλεύει στην εντατική στον Ήλιο

Ο Δημήτρης και πάλι θα γίνει ο φύλακας άγγελός της, αλλά αυτή τη φορά το τίμημα και για τους δύο θα είναι μεγάλο αφού ο Δημήτρης τραυματίζεται θανάσιμα στη συμπλοκή. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται.

Μπαίνει στην εντατική και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Ολοι αγωνιούν για εκείνον. Ο Μάρκος εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, γεγονός που ενισχύει τον φόβο όλων για μια νέα επίθεση. Η Αλίκη νιώθει ένοχη για τον βαρύ τραυματισμό του Δημήτρη και συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή της. «Αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξω», λέει και βάζει τα κλάματα – ενώ ορκίζεται να σκοτώσει τον Μάρκο.

Η Αθηνά τη βρίσκει και την κατηγορεί για όσα έγιναν. «Θα φροντίσω εγώ η ίδια να λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη», της φωνάζει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Εύα δυσκολεύεται να ξεπεράσει το σοκ από την τραυματική εμπειρία της στα χέρια του Μάρκου και βασανίζεται από εφιάλτες.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.