Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ήλιος: Η σεναριογράφος αποκαλύπτει συνταρακτικές εξελίξεις

Η σεναριογράφος της σειράς «Ήλιος», Μαρία Γεωργιάδου, μίλησε για όλα στην αποκλειστική συνέντευξη της στο Youfly, κάνοντας πολλές αποκαλύψεις!

Ποιο γεγονός θα ταράξει τη Λήδα; Πώς αντιμετωπίζει η Αλίκη την έλευση ενός προσώπου από το παρελθόν; Για ποιο λόγο Δημήτρης και Φίλιππος συμμαχούν; Γιατί η ζωή του Δήμου θα διατρέξει κίνδυνο;

Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τις εξελίξεις και τα πρόσωπα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», μας χάρισε σε συνέντευξη της στο youfly η σεναριογράφος – ηθοποιός, Μαρία Γεωργιάδου, που προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς! Η δημιουργός του απόλυτου τηλεοπτικού hit της χρονιάς εξηγεί εάν υπάρχει συνταγή επιτυχίας για ένα καθημερινό σίριαλ και αποκαλύπτει βροχή εξελίξεων για καθέναν από τους βασικούς ήρωες. Παράλληλα, προανήγγειλε δύο νέες αφίξεις ηρώων άμεσα, της μητέρας της Αλίκης και ενός προσώπου-έκπληξη.

Η συνέντευξη της Μαρίας Γεωργιάδου, σεναριογράφου της σειράς Ήλιος

Περιμένατε ότι ο «Ήλιος» θα βρίσκεται τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών;

Ότι δουλειά και να κάνω προσδοκώ όπως και ο καθένας την ανταπόκριση του κοινού. Αυτό σημαίνει μία ανοιχτή συνομιλία με το κοινό, μία επικοινωνία και ένα ενδιαφέρον που δικαιολογεί και τη δουλειά μας. Χαίρομαι που αυτό υπάρχει. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά όταν συμβαίνει είμαι ευγνώμων. Το χαίρομαι και μου δίνει περισσότερη ενέργεια, δύναμη και χαρά να ολοκληρώσω αυτό που κάνω.

Υπάρχει τελικά συνταγή επιτυχίας για ένα καθημερινό πετυχημένο σίριαλ;

Όχι δεν θεωρώ ότι κρατάω καμία συνταγή. Μακάρι! Κάθε φορά η δουλειά έχει ένα ρίσκο. Μπορεί να θεωρείς ότι ένα θέμα είναι ενδιαφέρον και έχει αλήθειες να πει και συναίσθημα να ανταλλάξει με ανθρώπους που θα το δουν. Και μπορεί κάτι να μη λειτουργήσει. Δεν νομίζω να υπάρχουν συνταγές. Αυτό που μετράει είναι η πρόθεση να πεις κάτι σημαντικό. Από κει και πέρα είναι και η στιγμή που θα το πεις.

Νιώθετε περισσότερο σεναριογράφος παρά ηθοποιός;

Νιώθω και τα δύο και τα αγαπάω και τα δύο πάρα πολύ. Λόγω των συγκεκριμένων συνθηκών, ζω περισσότερο το κομμάτι του σεναρίου αλλά ειλικρινά το κομμάτι του ρόλου είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση είναι κάτι που με ευχαριστεί επίσης.

Για ποιο λόγο πέτυχε ο «Ήλιος» και κερδίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους τηλεθεατές;

Δεν ξέρω ο καθένας πώς το αξιολογεί και τι λόγους έχει να βλέπει τη σειρά. Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στη σειρά που αγγίζουν το συναίσθημα, την αγάπη, την οικογένεια, τις σχέσεις, την ανάγκη μας για αλήθεια. Κάποιοι πάλι αναγνωρίζουν πράγματα ζωής. Παράλληλα υπάρχει και ένα κομμάτι δράσης, πλοκής που δίνει μία ένταση στη σειρά. Υπάρχει σασπένς και μία εκκρεμότητα του τι θα γίνει στο μέλλον.

Ποιες όμως θα είναι οι εξελίξεις για κάθε ήρωα ξεχωριστά; Τι θα γίνει με τη Λήδα; Πώς θ’ αντιδράσει η Αλίκη στην άφιξη της μητέρας της; Και ποιος ήρωας θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρό κίνδυνο. Η Μαρία Γεωργιάδου μας δίνει παρακάτω τις απαντήσεις για τις σεναριακές ανατροπές που έρχονται στη ζωή των βασικών ηρώων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Γεωργιάδου για τους πρωταγωνιστές της σειράς Ήλιος

Δήμος (Μάριος Αθανασίου)
Ο Δήμος διατελεί σ’ ένα καθεστώς ομηρίας λόγω των ενεργειών του δικηγόρου και με τα συμβόλαια να τον έχουν δέσει χειροπόδαρα. Ο Δήμος δεδομένου ότι είναι άνθρωπος της νύχτας έχει ένα λόγο παραπάνω να φοβάται πάρα πολύ για τον ίδιο, την κόρη του και τη Σοφία.

Από κει και πέρα σαν άνθρωπος που κατά βάση είναι τίμιος θα αντιδράσει, θα θελήσει να συνταχθεί με το δίκαιο, θα πολεμήσει και αυτό θα τον φέρει μπροστά σε δύσκολα πράγματα, ακραία και πολύ ριψοκίνδυνα. Θα υπάρξει κίνδυνος στη ζωή του, δεδομένου ότι η συνεργασία του έχει να κάνει με ανθρώπους που δεν έχουν όρια και δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή.

Αλεξάνδρα (Νόνη Ιωαννίδου)
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, παραμένει με τις ίδιες αρχές και αξίες. Η συγκεκριμένη ηρωίδα δεν έχει δείξει πραγματικά σημάδια αλλαγής και δεν έχει τη διάθεση ν’ αναγνωρίσει τα λάθη του παρελθόντος. Ακόμα τα δικαιολογεί σαν αγάπη.

Πιστεύω θα συνεχίσει σ’ ένα ίδιο κλίμα αλλά θα πάρει το μάθημά της. Οι σχέσεις με το γιο της είναι χτισμένες σ’ ένα παρελθόν με κρυφά μυστικά και ψέματα. Όταν αυτό καθαρίσει και όταν κοιτάξει ο ένας τον άλλον στα μάτια, ξέροντας τα πάντα, τότε θα ξέρουμε αν θα ξανακερδίσουν τη σχέση τους.

Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη)
Στη ζωή της Αλίκης εμφανίζεται η μητέρα της, η Ιωάννα που θα υποδυθεί η Μαρίνα Ψάλτη. Έχουν μείνει μακριά για πολλά χρόνια. Το θέμα δεν είναι η προσπάθεια της Αλίκης να τη γνωρίσει όσο η προσπάθειά της να την καταλάβει.

Έχουν μεγαλώσει σε αντίθετα περιβάλλοντα. Την ίδια στιγμή μπαίνουν εμπόδια στη σχέση Αλίκης και Δημήτρη. Ο κάθε χαρακτήρας αναμετριέται με τα εμπόδιά του, τους δαίμονές του. Πάντα υπάρχει μία μάχη και πάντα ο ένας παίρνει μία θέση. Ο Δημήτρης παίρνει το μέρος του δίκαιου, του ανθρώπου που θέλει τα πράγματα καθαρά, που θέλει να προχωρήσει με τιμιότητα.

Δημήτρης (Γιώργος Καραμίχος)
Έχοντας επηρεαστεί απ’ αυτό που μόλις έχει βιώσει, πλησιάζει τον πατέρα του και τον κοιτά από άλλο βλέμμα, καταλαβαίνοντάς τον. Και έρχονται κοντά. Αυτές οι σχέσεις είναι άρρηκτες. Είναι σχέσεις που μας καθορίζουν.

Σίγουρα ο Δημήτρης είχε ένα τραύμα και δεν μιλούσε γι’ αυτό. Πληγώθηκε από εκείνον, ο ένας εφάρμοζε το νόμο και ο άλλος τον παρέβη. Πλέον οι σχέσεις τους αποκαθίστανται. Και οι δύο αγαπάνε το δίκαιο.

Φίλιππος (Αντίνοος Αλμπάνης)
Με τη Λήδα είχαν ένα μεγάλο νεανικό έρωτα. Και οι δύο τον κράτησαν μέσα τους σαν κάτι εξιδανικευμένο. Τα συναισθήματα πλέον δεν είναι ικανά να τους φέρουν σε μια ζωή καθημερινότητας μαζί. Έχουν ένα φόβο να αποκαλύψουν ποιοι είναι.

Το παιδί θα τους δένει πάντα. Με τη Διώνη έχει έρθει κοντά. Ακόμα ανακαλύπτει ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με την εταιρεία και τη σχέση τους. Ο Φίλιππος συνεργάζεται με το Δημήτρη για να σταματήσουν ανθρώπους που απειλούν την οικογένεια και έχουν δόλια σχέδια εις βάρος όλων.

Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου)
Η Λήδα κατηγορείται για αμέλεια και κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της στο νοσοκομείο. Αυτό την ταράζει και δεν φαντάζεται τον αντίκτυπο στη ζωή της. Με το γιατρό δείχνει να ξεκινάει καλά η σχέση τους, ωστόσο από τις πράξεις τους θα δούμε πώς θα δράσουν και πώς θ’ αντιδράσουν.

loading...