Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ήλιος: Η Αντιγόνη Φρυδά στη σειρά ως η Ελπίδα Σταύρου

Η Αντιγόνη Φρυδά “εισβάλλει” στη σειρά Ήλιος, ως Ελπίδα Σταύρου, για να φέρει ανατροπές!

Η Ελπίδα συνδέεται με τον Δημήτρη, καθώς οι δυο τους ήταν μαζί φοιτητές στη Σχολή Αστυνομίας και είχαν μία σύντομη, αλλά πολύ έντονη ερωτική ιστορία. Βέβαια, τίποτα δε κρατάει για πάντα. Οι δρόμοι τους χώρισαν για πολλά χρόνια, με την εμφάνισή της να δημιουργεί έκπληξη στον πρωταγωνιστή.

Ο Δημήτρης, έγινε ένας εξαίρετος αστυνομικός στην Καβάλα. Εκείνη, έγινε μία ικανή κι επιτυχημένη εγκληματολόγος στην Αθήνα. Είναι μια δυναμική και φιλόδοξη αστυνομικός καριέρας, που έρχεται στην Καβάλα για να βοηθήσει στη διαλεύκανση μιας διπλής στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την πόλη.

Η Ελπίδα θα κάνει τα πάντα για να διαλευκάνει το έγκλημα – πολλές φορές σε κόντρα με τον Δημήτρη. Είναι τα κίνητρά της καθαρά ή υπάρχει και άλλος λόγος για την άφιξή της στην πόλη; Σίγουρα η νέα πρωταγωνίστρια δε θα επηρεάσει μόνο τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη. Έρχεται για να διχάσει το ζευγάρι, δημιουργώντας μεγάλες εντάσεις.

Τί μυστικά κρύβει και πως συνδέεται με τους νέους χαρακτήρες της σειράς; Η Αντιγόνη Φρυδά έρχεται ως Ελπίδα Σταύρου για να διχάσει τους τηλεθεατές, της σειράς Ήλιος. Θέλει να φέρει εις πέρας την υπόθεση με επιτυχία, ή βρίσκεται πίσω από αυτή; Μία ιστορία μυστηρίου είναι έτοιμη να ξεδιπλωθεί στα μάτια του κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...