Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ήλιος επεισόδια – Ο Δημήτρης παίρνει θέση για την Εύα – Ο Μάρκος κινεί τα νήματα

Ήλιος επεισόδια – Φαίνεται πως ο Μάρκος συνεχίζει το βρώμικο παιχνίδι του απέναντι στην Αλεξάνδρα, γεγονός που θα προβληματίσει τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Ήλιος επεισόδια – Ο Δημήτρης παίρνει θέση για την Εύα – Ο Μάρκος κινεί τα νήματα

Ο αδίστακτος χαρακτήρας του πρωταγωνιστή, επηρεάζει αρκετά την πλοκή της υπόθεσης. Έχοντας ως υποχείριό του την Εύα, εκμεταλλεύεται τα συναισθήματά της, με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από την γιαγιά της. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο Μάρκος κέρδισε την εμπιστοσύνη της Εύας, ενώ μάλιστα της υποσχέθηκε πως θα φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ο Μάρκος, καθώς βρισκόταν στο πλευρό της Αλεξάνδρας, κατάφερε να δει τους κωδικούς από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να ωθήσει την εγγονή της να τους παραβιάσει. Η Εύα, μη μπορώντας να ελέγξει τα συναισθήματά της για το νεαρό, έκλεψε τα χρήματα από την γιαγιά της και πήγε να τον βρει, αφήνοντας μήνυμα στους γονείς της πως θα φύγει με αυτόν που αγαπάει.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, μετάνιωσε την κίνησή της αυτή και ζήτησε από τον Μάρκο να φύγει. Τότε, ο Μάρκος έδειξε το σκληρό του πρόσωπο, πιέζοντάς τη να μείνει μαζί του. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Μάρκος δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει, μέχρι να φτάσει στον τελικό του στόχο. Έτσι, η Εύα μένει όμηρος στα χέρια του. Ήλιος επεισόδια

Ήλιος επεισόδια - Ο Δημήτρης παίρνει θέση για την Εύα – Ο Μάρκος κινεί τα νήματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24 για τη σειρά Ήλιος, ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει θέση για την μικρή, όσο ο Μάρκος την κρατάει φυλακισμένη μαζί του. Ο ίδιος δεν μπορεί να βλέπει την Αλίκη δυστυχισμένη κι έτσι ζητάει από τον Πέτρο να του περιγράψει τον άντρα που είδε μαζί με την Εύα.

Μέσα από τις περιγραφές, ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως ο άντρας αυτός φαίνεται να μοιάζει αρκετά με τον ύποπτο που είχε επιτεθεί στην Αλίκη. Παρόλο που ξεκινάει τις έρευνες, η κατάσταση για την Εύα όλο και χειροτερεύει.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

loading...