Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Έχω βιώσει και πιο έντονα το πάθος…» – Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «άδειασε» τη σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σχέση που έχει στη ζωή του καθώς και στη σύντομη, αλλά πολυσυζητημένη, σχέση του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου
«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο, με ρωτάνε πολλές φορές αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάπου, γιατί δεν την εμφανίζω. Συζητήσαμε, γιατί δεν εμφανίζω την σύντροφο μου, κατασταλάξαμε, ελπίζω να μας βγει σε καλό όλο αυτό. Μία φορά είχα φτάσει σχεδόν σίγουρα κοντά στον γάμο, ήθελα οικογένεια, αλλά η φθορά μας κούρασε.

Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο στην Τσεχία και ήθελα να χωρίσω, έφυγε από την χώρα γενικά. Η συμμετοχή σε κάθε ριάλιτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Με έκριναν πάρα πολύ, με πείραξε αρκετά. Είχε χιλιοστραβώσει η μύτη μου και έκανα επέμβαση.

Το πιο ακραίο δημοσίευμα ήταν ότι οι γονείς μου είναι ηθοποιοί. Με είχε φέρει στο αμήν. Θα δημιουργούσα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μάχες, γιατί μου αρέσουν πολύ. Σε σχέση με την Νικολέτα έχω βιώσει σε άλλες σχέσεις μου πιο έντονα το πάθος και τον έρωτα», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.