Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Μεγάλες εκπλήξεις!

Survivor 4 Αποχώρηση (07/04): Χθες οι Μπλε πήγαν στο συμβούλιο αφού οι Κόκκινοι κέρδισαν την 2η ασυλία στο Survivor του ΣΚΑΙ. Έτσι ολοκληρώθηκε η τετράδα των προτεινόμενων προς αποχώρηση, και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Κάθε μέρα πάμε παρέα όλοι μαζί στα συναρπαστικά αγωνίσματα, με τον LIVE σχολιασμό μας. Survivor και sports365.gr πάνε μαζί. Τα έχουμε πει αυτά.

Σήμερα και σε κάθε επεισόδιο με Survivor 4 Spoiler θα είμαστε παρέα για live σχολιασμό.

ΤΕΤΡΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Τριαντάφυλλος – Άλεξ – Κεφαλά – Παπαδόπουλος

Εικόνα

Ποιος αποχωρεί;

Περίεργη η τετράδα των υποψηφίων. Από την μία έχουμε τον Τριαντάφυλλο που βγαίνει για 6η φορά, και δεν ξέρουμε κατά πόσο μπλοφάρει βάζοντας τους συμπαίχτες του να τον προτείνουν, ο Άλεξ που έχει αρκετούς “εχθρούς” αλλά και δικό του κοινό, ο Παπαδόπουλος έρχεται μετά, και είναι αίνιγμα ο ζαχαροπλάστης, και βάση των τελευταίων ψηφοφοριών τελευταία φέρεται να είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Άλλωστε μόνη της πλέον χωρίς την προστασία του Σάκη και σαν αντίπαλος του Τζειμς από την προηγούμενη κατάσταση και χωρίς ιδιαίτερες αγωνιστικές επιδόσεις έχει τον πρώτο λόγο. Αν δεν είχαμε το ερωτηματικό του Παπαδόπουλου, που όμως τελευταία δείχνει αγωνιστικά ανεβασμένος και να προσαρμόζεται στην νέα του ομάδα, αλλά και το κατά πόσο ο Ντάφυ θέλει να αποχωρήσει, θα λέγαμε ότι σαν μια πρώτη ματιά η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ έχει τον πρώτο λόγο.

Αλλά και ο Κοψιδάς είχε ζητήσει να βγει προτεινόμενος και ο κόσμος των τιμώρησε. Ο Τριαντάφυλλος σίγουρα χάνει όσο περνάει ο καιρός αλλά δεν νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα του. Αντέχει ακόμα. Ο Άλεξ όμως; Η Κεφαλά έκανε μια φορά την έκπληξη. Θα μπορέσει να την ξανακάνει.

Οι μυστικές ψηφοφορίες και είναι αλήθεια 3-4 που είδαμε και μιλάμε για μεγάλες πρώτο φαβορί δίνουν την Χριστίνα και από κοντά τον Άλεξ. Ακολουθεί ο Ντάφυ και μετά ο Ζαχαροπλάστης. Έκπληξη σίγουρα το ρεύμα που έχει ο Παπαδόπουλος.

Τελικά όμως τι περιμένουμε να γίνει.

Σας είχαμε δώσει  την Κεφαλά ότι είναι κατά την γνώμη μας το πρώτο φαβορί.

Ο παίχτης που βάση των πληροφοριών που έχουμε θα φύγει από το παιχνίδι είναι:

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

Αλλά σας έχουμε και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Να ξέρετε πρώτοι πως ψήφισαν τελικά τα τηλεθεατόπουλα, και τι δυναμική είχαν οι παίχτες στο κοινό του survivor.

Ο Τριαντάφυλλος εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κοινού και θα χρειαστεί ακόμα πολλες ψηφοφορίες για να τον διώξουν, μεγάλη άνοδος του Παπαδόπουλου, και φαίνεται ότι ο Ζαχαροπλάστης αρχίζει να κερδίζει αρκετούς φίλους, πολύ πεσμένος ο Άλεξ, που δεν είναι έκπληξη μεταξύ μας, και η πιο αδύναμη η Κεφαλά κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – 39%

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – 36%

ΑΛΕΞ – 14%

ΚΕΦΑΛΑ – 11%

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...