Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έφτασε στις ΗΠΑ το ρωσικό αεροπλάνο με την ιατρική βοήθεια

8

Προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη το ρωσικό αεροπλάνο το οποίο μετέφερε προς τις ΗΠΑ πολύτιμο φορτίο ιατρικής βοήθειας για την καταπολέμηση του COVID-19.

Προσγειώθηκε στις ΗΠΑ το ρωσικό αεροπλάνο με φορτίο ιατρική βοήθεια για την καταπολέμηση του φονικού COVID-19, με τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε ύστερα από συνεννόηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού ομόλογου του, Ντόναλντ Τραμπ και το αεροπλάνο ταξίδεψε τη διαδρομή των 8.000 περίπου χιλιομέτρων για να παραδώσει το φορτίο του στην πόλη που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό.

Στο φορτίο περιλαμβάνονται προστατευτικές μάσκες καθώς και άλλος ιατρικός εξοπλισμός, αφού τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στις ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει έλλειψη σε βασικά είδη προστασίας για γιατρούς και νοσηλευτές, αφού η χώρα έχει καταγράψει περισσότερα από 200.000 περιστατικά και πάνω από 4.100 θανάτους.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More